Search
Close this search box.

Poziv očividcem dveh prometnih nesreč. V Slovenj Gradcu udeležena kolesarja, v Celju kolesarka in voznica električnega skiroja

V sredo, 28. julija 2021, okoli 13.30 ure, se je v križišču Gosposvetske ceste in Partizanske poti v Slovenj Gradcu, v bližini Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja. Eden od kolesarjev naj bi drugemu izsili prednost.

Kolesarja sta se po dogodku pogovarjala, podatkov si nista izmenjala. Eden od kolesarjev je naslednji dan zaradi bolečin v roki poiskal zdravniško pomoč. Ugotovljeno je bilo, da se je pri padcu lažje poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo drugega udeleženega kolesarja in morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 87 25 400 ali na interventno številko policije 113.

Druga prometna nesreča, zaradi katere pozivajo udeleženo voznico električnega skiroja in morebitne očividce, se je zgodila v petek, 30. julija, okoli 14.30 ure, v naselju Teharje. Kolesarka je vozila po pločniku iz smeri Celja proti Štoram. Na delu pločnika, kjer je vidljivost zaradi žive meje ob njem slabša, ji je nasproti pripeljala mlajša voznica električnega skiroja, ki je s krmilom trčila v roko kolesarke.

Udeleženki sta se na kraju ustavili in pogovarjali, vendar si podatkov nista izmenjali. Kolesarka si je v trčenju huje poškodovala roko, zaradi česar je po trčenju poiskala zdravniško pomoč. Voznico električnega skiroja pozivajo, naj zaradi razjasnitve okoliščin trčenja pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na telefonsko številko 113. Za podatke o nesreči prosimo tudi morebitne očividce.

Vir: PU Celje

Dogodki