Policisti v Dravogradu obravnavali vinjenega voznika in sporočili vzrok požara v Mislinjski Dobravi

S PU Celje so danes sporočili vzrok včerajšnjega požara v Mislinjski Dobravi. Hkrati pa so navedli, da so včeraj na območju Dravograda obravnavali vinjenega voznika.
245019742_1091371984601409_4217707706963002746_n

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 250 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in petnajstih z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat. S področja kriminalitete poročajo o požaru.

Včeraj nekaj pred sedmo uro zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru v Mislinjski Dobravi. Zagorelo je v kotlovnici stanovanjske hiše. Do požara je po navedbah PU Celje najverjetneje prišlo zaradi okvare tesnila na vratih peči. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Več o požaru si lahko preberete tudi TUKAJ.

Na območju Dravograda pa so imeli policisti sinoči v postopku voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal eno in pol promila alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog, so še spoorčili s PU Celje.

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.