Search
Close this search box.

Podjetje Hanus praznuje 10. obletnico. Za vas so pripravili posebno akcijo

Ob 10. obletnici podjetja Hanus so za vas v mesecu septembru pripravili posebno akcijo.

Podjetje Skupina Hanus je slovensko podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo, prodajo in montažo garažnih vrat visoke kakovosti. Na trgu so prisotni že deset let in v tem času so poskrbeli, da njihova garažna vrata krasijo več tisoč objektov po Sloveniji in tujini.

Ob 10. obletnici podjetja Hanus, vam v mesecu septembru ob nakupu rolo garažnih vrat podarjajo protivetrna vodila. Razvili so namreč nov sistem vodil, ki vetrni razred vrat povečajo kar za dva razreda. Akcija velja samo ob nakupu garažnih vrat s 77 mm lamelami.

Kot pravijo, se zavedajo se, da imajo kupci številne možnosti izbire, zato veliko poudarka dajejo razvoju in kakovosti garažnih vrat ter transparentnemu delovanju in zadovoljnim kupcem. Njihova garažna vrata pa veljajo za kakovostna in tehnološko dovršena, zato jih njihovi uporabniki pogosto priporočajo tudi svojim znancem in prijateljem.

Garažna vrata že dolgo časa veljajo za nepogrešljiv element vaše garaže ali kakšnega drugega prostora. So del vaše osebnosti in stila. S pravo izbiro ste lahko elegantni, tradicionalni ali celo predrzni. Da si boste svoja nova garažna vrata še lažje izbrali in predstavljali, so v podjetju Hansu za vas pripravili konfigurator, s pomočjo katerega jih lahko oblikujete po svojih željah. Izberete lahko tip, barvo, dimenzijo, dodatne elemente …

“Garažna vrata so tista, ki jih vidimo z vsakim prihodom domov, zato si je za njihovo izbiro potrebno vzeti dovolj časa. Vsaka garažna vrata, ki jih izdelamo v podjetju Hanus so unikatna in popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam. Serijske proizvodnje ne poznamo, na voljo pa so različni tipi. Vsa garažna vrata so kakovostna in tehnološko dodelana,” dodajajo v podjetju Hanus, kjer najdete tudi industrijska garažna vrata.

Industrijska garažna vrata so namenjena poslovnim prostorom, skladiščem, trgovinam, gasilskim domovom, kmetijam, delavnicam in drugim gospodarskim objektom. Gre pravzaprav za večja in robustnejša garažna vrata, ki so izdelana izključno po naročilu in so popolnoma prilagojena objektu in namenu, kateremu bodo služila.

V podjetju Hanus pa poskrbijo tudi za montažo. Monterji podjetja Skupina Hanus s svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami garažna vrata namestijo hitro in kakovostno. Čas montaže garažnih vrat je odvisen od kompleksnosti. Običajno traja od 30 minut pri enokrilnih garažnih vratih in do 10 ur pri velikih industrijskih vratih.

Pri njih pa lahko naročite tudi servis garažnih vrat. Fizičnim kupcem v podjetju Hanus priporočajo, da servis garažnih vrat prvič opravijo najkasneje v roku 18 mesecev po nakupu, za pravne stranke pa je prvi servis priporočljiv 12 mesecev po nakupu. “Na takšen način lahko zagotovimo pravočasno rešitev morebitnih napak, z rednim servisom pa boste podaljšali tako življenjsko dobo garažnih vrat kot tudi njihovo garancijo (le-ta velja samo v primeru redno opravljenega servisa),” pojasnjujejo v podjetju.

Za vse dodatne informacije lahko obiščete njihovo spletno stran ali jim pišete na elektronski naslov prodaja@hanus.si ali jih pokličete na telefonsko številko 051 899 990. Najdete pa jih tudi na družbenem omrežju Facebook TUKAJ.

Dogodki

Ob 10. obletnici podjetja Hanus so za vas v mesecu septembru pripravili posebno akcijo.