Otvoritev novega laboratorija Fakultete za tehnologijo polimerov v Slovenj Gradcu

Fakulteta za tehnologijo polimerov (FTPO) se je v trinajstih letih od ustanovitve razvila v mednarodno priznano visokošolsko in raziskovalno institucijo. Zaradi rasti vseh dejavnosti fakultete so se odločili za širitev prostorov za laboratorije.
ftpo otvoritev laboratorija
Otvoritev novega laboratorija Fakultete za tehnologijo polimerov / torek, 12. november 2019, ob 14. uri / prostori FTPO, Ozare 19 Slovenj Gradec

Ob veliki podpori podjetja ARBURG GmbH + Co KG in drugih pomembnih partnerjev FTPO so tako poleg opreme pridobili nov Laboratorij za predelavo in karakterizacijo. Le-ta je namenjen izvajanju pedagoške in raziskovalne dejavnosti fakultete ter sodelovanju z gospodarstvom.

Novo pridobitev fakultete bodo v torek, 12. novembra 2019, ob 14. uri obeležili s slavnostno otvoritvijo v prostorih Fakultete za tehnologijo polimerov, Ozare 19 v Slovenj Gradcu.

Sočasno z osrednjim dogodkom bodo na fakulteti svečano otvorili tudi novo, inovativno projektno/študijsko sobo, ki jo je opremil in financiral naš soustanovitelj, podjetje Plastika Skaza d.o.o.

V okviru dogodka bo potekala tudi okrogla miza na temo “Prihodnost plastičarske industrije v Sloveniji”. Svojo udeležbo lahko potrdite TUKAJ.

Vir: Fakulteta za tehnologijo polimerov Slovenj Gradec

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.