Search
Close this search box.

Obvestilo: Odprta cesta Petrol – Poljana

Občina Prevalje obvešča vse uporabnike ceste Petrol - Poljana, da bo odprta preko noči.

Občina Prevalje obvešča vse uporabnike regionalne ceste Petrol – Poljana, da bo odprta preko noči od petka 1. septembra 8.30 do sobote 2. septembra 2023 8.00 ure.

Nato se zopet vzpostavi zapora prometa za čas gradnje vodovoda.

Naj pri tem spomnimo, da je zaradi odprtja novega gradbišča za izgradnjo vodovoda se od 31. 8. od 8.30 ure do 2. 9. 2023 z odredbo Civilne zaščite popolna zapora glavne ceste Poljana – Ravne na Koroške, na območju od odcepa za Šetanel do Petrola Prevalje.

Odprt bo izvoz za Šentanel.

Obvoz: Slovenj Gradec – Otiški vrh – MMP Vič – Avstrija – MMP Holmec – Poljana – Mežica.

Vir: Občina Prevalje

5 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Mihi
Mihi
7 mesecev nazaj

Kako lahko civilna zaščita z odredbami nekaj zapira? Saj ni nobenega izrednega stanja. Ko je prejšnja vlada v času kovida in izrednih razmer nekaj sprejela z odloki, so bli vsi v luftu! Samo dretje!

Mihi
Mihi
7 mesecev nazaj

Pa delo se daje gradbincem brez javnih razpisov, bi se ja lahko tud tujci prijavli. Ko so se kupovale maske v prejšnji vojni, so ble pa same Tarče po tv. Kak ni javnih razpisov pa to. Grdi Pičivalšek ti. Da ti gre na kozlanje dvoličnost!

Alex
Alex
7 mesecev nazaj

A sem samo jaz ali tu nekaj ne štima. Vodovod bo v delu od 31.08.DO 02.09. Danes (01.09.) pa bodo odprli cesto čez noč, jutri 02.09.) pa jo bodo ob 08:00 spet zaprli. Če piše DO 02.09. razumem, da bodo 02.09. Dela končana in cesta odprta. Ne pa da jo 02.09. Ob 08:00 spet zaprejo. Kaj mi tu ni jasno?

Igor
Igor
7 mesecev nazaj

Zakaj ne dajo vse razpolozljive stroje na to gradbisce oz. polaganje cevi za vodo glede na to, da je stvar pomembna za nevemkoliko ljudi. Naj kopljejo od Mezice proti Prevaljam in od Prevalj do Mežice, pa še vmes naj dajo 10 strojev, da kopljejo vsi naenkrat. Zakaj je delajo v izmenah in tudi v nocnem času? Ni mi jasno kdo to nadzoruje? Komu je v interesu, da se to dela do zime…ce bo do takrat sploh narejeno.

AndrejS
AndrejS
Reply to  Igor
7 mesecev nazaj

Spoštovani. Vse razpoložljive stroje imamo na teh lokacijah. Dela se iz 4-ih strani. Vendar nam ne utegnejo izdelovati vodovodnih cevi v tujini. Wifi pač za vodo ne gre.

Dogodki

Občina Prevalje obvešča vse uporabnike ceste Petrol - Poljana, da bo odprta preko noči.