Search
Close this search box.

Ob Dobrodelnem dnevu za žrtve poplav na Ravnah bodo poskrbeli tudi za vaše brbončice

Na Ravnah na Koroškem bo v nedeljo, 10. septembra 2023, potekal Dobrodelni dan, ki prinaša pestro dogajanje. Dopoldne boste lahko pokušali lokalno kulinariko s pestrim otroškim spremljevalnim programom, zvečer pa se bo odvijal dobrodelni koncert za žrtve poplav, ki prinaša tudi nekaj znanih glasbenih imen.

Priložnosti, da pokažemo svojo dobrodelnost in si medsebojno pomagamo, nikoli ne manjka, po katastrofi, ki je prizadela celotno Koroško v začetku avgusta, pa je potreba po tem še toliko večja.

Zato bodo na Ravnah na Koroškem še enkrat več združili moči, stopili skupaj in pomagali tistim, ki so v strašnih poplavah utrpeli največjo škodo. V nedeljo, 10. septembra 2023, bo v ta namen potekal Dobrodelni dan s sloganom ”Moje Ravne. Naše Ravne”, dogodek, ki bo širil sporočilo ljubezni in podpore vsem žrtvam avgustovskih poplav, saj nas vse združuje prepričanje, da smo kot skupnost močnejši.  


Vsi lahko na dobrodelnem dnevu pomagate s tem, da ste prisotni, saj šteje tudi vsak nasmeh in lepa beseda in pozitivna misel. Zato ne pozabite in se nam pridružite 10. septembra 2023, ko bodo Ravne na Koroškem v znamenju Dobrodelnega dne.

Ob 10. uri bo na platoju na Prežihovi ulici (pred trgovino Tuš) potekala KUHÍNA ZA VSE OKUSE Z OTROŠKIM DOGAJANJEM. Nastopili bodo: Dj Boris, Dejan Dogaja, Otroški pevski zbor Vrtca Ravne, Dravograjski sekstet. Odvijale se bodo otroške animacije in ustvarjalne delavnice, otroški srečelov in radijsko vodenje avtomobilčkov z RC Fun park, napihljivi gradovi, gasilska lestev in poligon, vile, lepotilni salon in še marsikaj.

Ob tem pa bodo vaše brbončice razvajali lokalni, koroški kuharski mojstri, pridružili pa se jim bodo tudi drugi odlični gostinci, od blizu in daleč. Vsi skupaj bodo poskrbeli, da nihče ne bo ostal lačen, niti žejen. Na Koroški kuhíni – Kuhíni za vse okuse, se bodo predstavili Picerija Gajbica, Gostilna Brančurnik, Mesarija in gostinstvo Lečnik, pizzalab, habahaba streetfood, Brincelj Gin Van, MangoTree.si, American burger, vafl.official, Memi catering, Uršin bistro, Ma-Kole BBQ team in Koroški Čili klub.

Ob 18. uri pa bo v dvorani OŠ Prežihovega Voranca potekal veliki DOBRODELNI KONCERT. Nastopili bodo: Damjan Zih, Marijana Mlinar, Milan Kamnik, S.O.S kvintet, Ansambel ROSA, Vera Trafella, Anej Gorenjak, Nastja Gabor, Glasbeni center Rošer, Veseli Svatje, Grega Šteharnik, Pihalni orkester Železarjev Ravne, Lina Cigler in Mi2.

Foto: Borut Živulovič/Bobo

Vstopnina bo znašala 10 evrov.‎ Vsaka prisotnost, vsak prispevek, vsak nasmeh bo štel. Pridružite se nam, da bomo skupaj dvignili duh in pomagali tistim, ki so utrpeli izgube v preteklih poplavah in ujmi, ki je ne pomnimo. Dobrodošli vsi od blizu in daleč!

Vir: ZKŠTM

Na Ravnah na Koroškem bo v nedeljo, 10. septembra 2023, potekal Dobrodelni dan, ki prinaša pestro dogajanje. Dopoldne boste lahko pokušali lokalno kulinariko s pestrim otroškim spremljevalnim programom, zvečer pa se bo odvijal dobrodelni koncert za žrtve poplav, ki prinaša tudi nekaj znanih glasbenih imen.