Search
Close this search box.

Novo vodstvo v Društvu invalidov Slovenj Gradec: Ivica Vaukan prevzema vodenje

V Društvo invalidov Slovenj Gradec, ki ima skoraj 1600 članov, so lani izvedli številne programov.

Društvo invalidov Slovenj Gradec ima novo vodstvo. Ivica Vaukan je na mestu predsednice nasledila Stanko Tamše, ki je društvo uspešno vodila od leta 2009.

Pod vodstvom Stanke Tamše je Društvo invalidov Slovenj Gradec uspešno sodelovalo tako z Mestno občino Slovenj Gradec kot tudi z Zvezo delovnih invalidov Slovenije. Stanka Tamše je za svoje delo prejela številna priznanja. Njeno vodilo pri delu je bilo vedno boljše življenje in počutje invalidov.

Podpredsednica društva Irena Šavc se je v imenu vseh članov dosedanji predsednici zahvalila za vse, kar je storila za invalide z željo, da bi se njihove poti še srečale.

V Društvu invalidov Slovenj Gradec, ki ima skoraj 1600 članov, so lani izvedli številne programe, v katerih je sodelovalo okoli šest tisoč uporabnikov. Za izvedbo programov so opravili kar 14.571 ur prostovoljnega dela.

Vir: MO Slovenj Gradec

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Sivvester
Sivvester
28 dni nazaj

Kâkšne svîpe mîši se pa spêt grê Svoveje Grâško povitikântsko mřjâšeje, da nôve predsednice ni mogoče raspôznat na svîki a pa vîdeu ? Dûrhmarš se nêko nedozvovjeno vtikovâje z nêkega anonîmnega vřha smotogvâvi v invavîdsko přobvematiko – břêz invavîdov. Sîvc.

Dogodki

V Društvo invalidov Slovenj Gradec, ki ima skoraj 1600 članov, so lani izvedli številne programov.