Search
Close this search box.

Negovalno-gibalni studio, kjer za vas poskrbijo od glave do pet (FOTO)

V mesecu septembru je v Slovenj Gradcu svoja vrata odprl Negovalno-gibalni studio Barbara, zdaj pa je svoja vrata odprla tudi mala telovadnica, kjer bo mogoče obiskovati osebne treninge in terapijsko vadbo v manjših skupinah. 

Kot smo že poročali je v mesecu septembru v Slovenj Gradcu svoja vrata odprl Negovalno-gibalni studio Barbara. Salon vodi 43 letna Barbara Stopar, Slovenjgradčanka, ki je po izobrazbi zdravstveni in kozmetični tehnik ter ima opravljeno licenco za osebno trenerko na AFPju.

Vrata je pravkar odprla tudi mala telovadnica, kjer bo mogoče obiskovati osebne treninge in terapijsko vadbo v manjših skupinah. 

V studiu nudijo: pedikuro, nego obraza, nego mladostniške kože ter oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic. Nego obraza lastnica salona izvaja s hrvaško vrhunsko kozmetiko ESENSA MEDITERANA, ki je sestavljena iz vrhunskih eteričnih olj in aktivnih substanc iz morskih alg. Kozmetika je brez parabenov, parafinov in silikonov. Vrata pa je pravkar odprla tudi mala telovadnica, kjer bo mogoče obiskovati osebne treninge in terapijsko vadbo v manjših skupinah. 

Barbara nam je v pogovoru povedala: “Za gibalni studio sem se odločila, ker bi rada ljudem pomagala do bolj kvalitetnega življenja na gibalnem področju. Ob vsesplošnem pomanjkanju časa premalo naredimo zase. Naše telo ni ustvarjeno za sedenje in ležanje na kavču, ampak je narejeno za gibanje in razmišljanje o sebi. Veliko naših bolečin je posledica negibljivosti sklepov in zakrčenosti naših mišic. Mišice pa so edini motor našega limfnega sistema, ki je odgovoren za čiščenje odpadnih snovi iz telesa. Menim, da predvsem zaradi fizične neaktivnosti beležimo porast bolezni sodobnega sveta. Če bi se več gibali bi lahko marsikatero težavo preprečili.”

Barbara Stopar ima opravljeno licenco za osebno trenerko na AFPju.

Dodala je še, da zdrav in aktiven življenjski slog pripomore k preventivi in dolgoročnemu zdravju, odgovornosti zase, boljši odpornosti, zmanjšanju posledic psihičnega stresa, k najdostojnejšemu videzu, boljšemu razpoloženju, večji samozavesti, hormonskemu ravnovesju, boljšemu videzu kože, kvaliteti zob in las, telesnemu vonju, boljša sta vzdržljivost in vitalnost ter lažje se spopadamo z življenjskimi izzivi.

Namen gibalnega studia je približati ljudem idejo, da če bomo delali dobro za naše telo, se ustrezno prehranjevali, se gibali in pozitivno mislili, se bo le-to s hvaležnostjo tako tudi odzvalo.

“Poskrbi za svoje telo, ker je edini prostor, v katerem boš kdaj živel.” je še dodala za konec.

TELOVADNICA, KJER JE MOGOČE OBISKOVATI TRENINGE:

Nekdo iz med vas pa bo lahko z malo sreče prejel super nagrado. Barbara enemu izmed naših zvestih bralcev ponuja individualni pogovor ter tri vodene treninge, ki bodo potekali pod njenim strokovnim vodstvom. Obiščite našo Facebook stran in sodelujte v nagradni igri.

Dogodki