Search
Close this search box.

Novost v Slovenj Gradcu: salon, ki ponuja več kot sprostitev (FOTO)

V mesecu septembru je v Slovenj Gradcu svoja vrata odprl Negovalno-gibalni studio Barbara.

Barbara Stopar je 43 letna Slovenjgradčanka, ki je po izobrazbi zdravstveni in kozmetični tehnik ter ima opravljeno licenco za osebno trenerko na AFPju.

Salon se nahaja na Glavnem trgu 38, nasproti hotela Vabo. V studiu nudijo: pedikuro, nego obraza, nego mladostniške kože ter oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic. Nego obraza lastnica salona izvaja s hrvaško vrhunsko kozmetiko ESENSA MEDITERANA, ki je sestavljena iz vrhunskih eteričnih olj in aktivnih substanc iz morskih alg. Kozmetika je brez parabenov, parafinov in silikonov.

V nastajanju pa je še mala telovadnica, kjer bo mogoče obiskovati osebne treninge in terapijsko vadbo v manjših skupinah. V prihodnosti bo izvajala tudi masažo telesa in presso terapijo – limfna masaža.

Za svoj negovalno-gibalni studio se je Barbara odločila, ker meni, da na Koroškem na tem področju ni pristopa in odnosa do strank, kot bi si ga sama želela. V pogovoru nam je povedala: »Želim si, da bi vsaka stranka, ki bi se odločila, da obiskuje moj studio začutila, da mi je pomembna kot človek. Celostno: telesno, čustveno in duševno.«

Strankam želi predati svoje znanje, kako negovati kožo, kako skrbeti zase v tem norem tempu življenja, kako se ustaviti in prisluhniti sebi. V gibalnem delu pa želi strankam pomagati, da bo njihovo telo zdravo, gibljivo, funkcionalno in fit.

V prihodnje si želi sodelovati z ljudmi, ki imajo isto vizijo kot ona in znanje, ki bi se dopolnjevalo ter nadgrajevalo (kineziologi, športni maserji, manualni terapevti, …).

»Želim si, da bi moje stranke postajale iz dneva v dan najboljša različica sebe,« je povedala za konec.

PROSTORI NOVEGA SALONA: