Search
Close this search box.

Ne zamudite Uršlarije, ki bo potekala na vrhu Uršlje gore

Uršlarija bo potekala na Domu na Uršlji gori. Vabljeni v čim večjem številu.

Center za krepitev zdravja (CKZ) Radlje ob Dravi, CKZ Slovenj Gradec, CKZ Dravograd in ZVC Ravne na Koroškem, GRS Koroške, NIJZ OE Ravne na Koroškem ter Koronarni klub Mežiške doline za vas pripravljajo čudovito srečanje na samem vrhu Uršlje gore. To bo potekalo v soboto, 9. septembra 2023, od 10. do 13. ure in to na Uršlji gori.

Na vrhu Uršlje gore se bodo predstavili profili: fizioterapevti, kineziologi, dietetiki, diplomirane medicinske sestre, psihologi, reševalci, gorski reševalci in za vas pripravili aktivne delavnice, na katere ste vljudno vabljeni, da se jim pridružite.

Na delavnicah se boste lahko preizkusili v svojem znanju prve pomoči v različnih situacijah, s katerimi se lahko srečate v vsakdanjem življenju. Skupaj boste pregledali vaše nahrbtnike in vam predstavili, kakšna hrana je za hribovce resnično najboljša.

Nikakor niso pozabili tudi na pravilno razgibavanje preden se odpravite na potep in kaj storiti, ko pridete nazaj domov, in še in še se bo dogajalo. Dogajanje bo pestro, razgibano in imeli boste idealno priložnost, da se pogovorite s strokovnjaki v najlepšem okolju na Koroškem.

Vabljeni in se vidimo na vrhu!

Vir: FB Občina Vuzenica

Dogodki

Uršlarija bo potekala na Domu na Uršlji gori. Vabljeni v čim večjem številu.