Search
Close this search box.

Ne zamudite Hop Streetball basket turnirja to soboto v Slovenj Gradcu

To soboto, 27. maja 2023, bo v Slovenj Gradcu potekal Hop Streetball basket turnir s spremljevalnim programom, ki bo navdušil vse obiskovalce.

Radi igrate košarko s kolegi, pa nikoli ni priložnosti? Si raje samo ogledate dobro tekmo in komentirate z roba igrišča? Vas košarka sploh ne zanima, se pa radi zabavate v dobri družbi? Potem bo Hop Streetbasket turnir pravi dogodek za vas.

V soboto, 27. maja 2023, bo v Slovenj Gradcu potekal turnir ulične košarke  Hop Streetball po pravilih 3×3, s spremljevalnim programom.

Turnir bo potekal pri Mladinskem kulturnem centru na Ozarah v Slovenj Gradcu, obeta pa se prava poslastica za staro in mlado, saj bo poleg turnirja v košarki  poskrbljeno tudi za pester spremljevalni program, ki bo potekal preko celega dneva.

Poskrbljeno bo za animacijo najmlajših, ogledali si boste lahko, kako se drži ravnotežje na slacklinu pod vodstvom ekipe Slackline SG, za dobro vzdušje pa bodo poskrbeli KlemenKlemen, Trkaj, TADI TADA & GIMI PRØ, Plesna skupina M Dance, Witto, Addict in DJ Ukac.

Najboljše ekipa pa čakajo tudi nagrade, za osvojeno 3. mesto bo ekipa prejela 200€, za 2. mesto 400€, zmagovalna ekipa turnirja pa bo prejela 1.000€.

Še vedno je nekaj prostih mest za ekipe, prijave za turnir v košarki 3×3 lahko oddate na telefonsko številko 040644921 (Dejan Kerš), ali preko e-pošte info@hop-prevozi.si. Prijavnina za posamezno ekipo (maksimalno 4 igralci) znaša 100€.

Časovnica dogodka:

11:00 Začetek turnirja

15:00 Glasbeni premor: Trkaj

16:00 Drugi krog turnirja

17:00 Glasbeni premor: Tadi Tada in Gimipro

19:00 Finale turnirja

20:00 Koncert: Klemen Klemen

Po 22:00 sledi DJ program v Hostel Caffe-ju. Prireditev se zaključi ob polnoči.

Za več informacij lahko obiščite FB spletno stran Hop Streetball turnirja.

Ne pozabite, v soboto, 27. maja 2023, je v Slovenj Gradcu dan za basket.

Dogodki

To soboto, 27. maja 2023, bo v Slovenj Gradcu potekal Hop Streetball basket turnir s spremljevalnim programom, ki bo navdušil vse obiskovalce.