Search
Close this search box.

Nagradna igra: Konteiner burger pripravlja “Eksplozijo okusov”

Slovenj Gradec je od oktobra naprej bogatejši za novega ponudnika hitre prehrane, ki s pestro in okusno ponudbo navdušuje ljubitelje hamburgerjev vsak dan. Za ta petek, 22. 11. 2019, pa pripravljajo pravo »Eksplozijo okusov«.

Hamburgerji, pripravljeni iz izključno slovenskih sestavin, ki so do zdaj navduševali v Mariboru, so zdaj na voljo tudi na Koroškem. Pri Mecator centru v Slovenj Gradcu, na Ronkovi ulici 4a, je namreč 24. oktobra uradno odprl svoja vrata Konteiner burger.  

Na »Eksploziji okusov v Slovenj Gradcu«, kot so organizatorji poimenovali dogodek, na katerem ne smete manjkati, bodo pripravili odličen burger, Pulled beef burger. Prvovrstna trgana mlada govedina v sveži krompirjevi bombetki s sezamom, zelje v kremni omaki, bbq omaka, cheddar, karamelizirana čebulica, omaka iz brusnic, je kombinacija sestavin, ki se jo splača poskusiti.

»V petek, 22. novembra, bomo za vas pripravili odličen burger, ki vas bo totalno navdušil. Začnemo ob 10. uri zjutraj, količine pa so omejene, zato si hitro zagotovite svojega,« še sporočajo iz poslovne enote Konteiner burger, kamor vas prisrčno vabijo.

Nekdo iz med vas pa bo lahko z malo sreče užival ob okusnem hamburgerju brezplačno, saj mu ga v sodelovanju s podjetjem Konteiner burger častimo mi. Obiščite našo Facebook stran in sodelujte v nagradni igri. V četrtek, 21. 11. 2019, bomo enemu od naših bralcev podarili Puller beef burger.

Dogodki