Search
Close this search box.

Na Žagi Cugmajster iščejo nove okrepitve

V podjetju Žaga Cugmajster širijo svojo ekipo, zato so razpisali več delovnih mest, za katera ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.

Žaga Cugmajster, podjetje, ki uspešno posluje že več kot 25. let  in sodi med srednje velika podjetja v lesarski stroki, išče okrepitve za svojo uspešno ekipo. V družinskem podjetju trenutno obratujejo štiri moderne žage za razrez različnih vrst hlodovine, poleg razreza pa les tudi sušijo, parijo in impregnirajo. Prav tako obsega njihov proizvodni program tudi izdelavo lesnih sekancev, briketov in peletov.

Trenutno imajo na voljo več različnih delovnih mest, za katere ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.  

Delo v podjetju Žaga Cugmajster poteka od ponedeljka do petka, med 6. in 14. uro, na sedežu podjetja na naslovu Cesta v Železnik 8, 3215 Loče.

Delovna mesta, za katera imajo trenutno objavljene razpise:

BRUSILEC

Opis dela: Brušenje, stelitiranje, varjenje, valjanje tračnih žag in vzdrževanje ostalih rezil;

STROJNIK

Opis dela: Opravljanje del pri proizvodnji pelet, delo pri stroju za mletje materiala za izdelavo pelet, delo z viličarjem, delo z nakladalcem in bagrom;

VILIČARIST

Opis dela: Upravljanje in delo z viličarjem, prevažanje materiala;

VOZNIK STROJNIK

Opis dela:  Sortiranje, nakladanje in prevoz hlodovine, upravljanje z hidravličnim dvigalom, delo na sedežu podjetja;

POMOŽNA DELA NA ŽAGI

Opis dela:  Pomoč pri raznih opravilih, delo po navodilih nadrejenega.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije, ki bi jih potrebovali ob prijavi na katero od razpisanih delovnih mest, pa so vam na voljo preko telefonskih številk: 031 709 744 in 03 759 21 70, ali preko elektronske pošte: alojz.cugmajster@siol.net, prav tako pa lahko obiščete njihovo spletno stran.

Dogodki

V podjetju Žaga Cugmajster širijo svojo ekipo, zato so razpisali več delovnih mest, za katera ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.