Search
Close this search box.

Na teraso Lukovega doma prihajajo Kvatropirci

Kope spet presenečajo. Tokrat so za vas pripravili nepozaben večer s Kvatropirci in odlično kulinariko. Se vidimo na Lukovem domu. Ne zamudite.

V petek, 7. julija 2023, ob 19. uri vas čaka na Kopah nepozaben večer odlične glasbe in kulinarike. Okusite Kope z imenitnimi Kvatropirci in to v okviru kulinaričnih dogodkov na Lukovem domu.

Glasba je hrana ljubezni, pravi William Shakespeare in temu citatu se pridružujejo tudi Kvatropirci, ki dodajajo: “Ko pa glasbo udejanjimo s petjem, postane to skoraj čarobno sporočilo še bolj čudovito in osebno. Prav to je leta 2011 združilo tudi nas Kvatropirce, ki vse do danes z užitkom in iz srca prepevamo na koncertih, porokah, obletnicah, presenečenjih, … Pravzaprav povsod, kjer je glasba dobrodošla.”

Kvatropirci so fantje, ki s svojim glasom vedno poskrbijo za čudovito glasbeno razvajanje in pričarajo nepozabni večer. Skupaj s kulinaričnim menijem bodo vam in vašim najbližjim pričarali čaroben, oseben sobotni večer, ki se ga boste zagotovo še dolgo spominjali.

Cena menija znaša: 50 evrov / osebo, rezervacije sprejemajo na telefonski številki 069 758 726 – pohitite, saj je število mest omejeno.

Vabljeni na nepozaben večer odlične kulinarike in vrhunske glasbe!

Dogodki

Kope spet presenečajo. Tokrat so za vas pripravili nepozaben večer s Kvatropirci in odlično kulinariko. Se vidimo na Lukovem domu. Ne zamudite.