Search
Close this search box.

Na slovenjgraški občini pripravili sprejem judoistov

Na slovenjgraški mestni občini so članski ekipi Judo kluba Acron Slovenj Gradec priredili kratek sprejem.

Kot je na družbenem omrežju zapisal župan Tilen Klugler so to priložnost izkoristili tudi za podelitev priznanj za uspehe na članskem državnem prvenstvu. Sprejema se je udeležil tudi predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec.

“Iskrena hvala celotni ekipi in pa tudi trenerjem za vrhunsko zastopanje slovenjgraških barv. Slovenj Gradec še vedno ostaja dom za blesteče judoiste in verjamem, da bo tako ostalo tudi v prihodnosti. Posebna zahvala gre tudi predsedniku JK Acron, Borutu Marošku in strokovnemu vodji in trenerju Ruslanu Yankovskemu. Povezanost in močna volja sta ključ za uspeh in napredek,” je ob tem zapisal župan Klugler.

Naj spomnimo, da je konec marca v Novi Gorici potekalo člansko državno prvenstvo, kjer se je pomerilo 132 judoistov iz 24-ih slovenskih judo klubov. Članska državna prvaka v svoji kategoriji sta postala tudi Korošca Aljaž Gostenčnik in Nuša Perovnik. Uspešni so bili tudi ostali koroški judoisti, Judo klub Acron Slovenj Gradec je tako ponovno postal tretji najuspešnejši klub na članskem državnem prvenstvu.

Preberite še: Koroška judoista Aljaž Gostenčnik in Nuša Perovnik postala članska državna prvaka, uspešni tudi ostali

VIR: FB Tilen Klugler

Dogodki

Na slovenjgraški mestni občini so članski ekipi Judo kluba Acron Slovenj Gradec priredili kratek sprejem.