Na Prevaljah bodo tudi letos izbrali najboljšo ekipo v pripravi Keltove žlice

V soboto, 10. septembra 2022, bo na Prevaljah potekalo tekmovanje v kuhanju jedi na žlico – Keltova žlica 2022. Prijave na dogodek so že odprte.

Tekmovanje tudi letos organizira Športno društvo Kelt Prevalje. Po besedah organizatorjev se je prireditev dobro prijela, tako med sodelujočimi kuharji kot tudi obiskovalci, saj je obojih iz leta v leto več. Zato tudi tokrat računajo na dobro udeležbo in uspešno izvedbo še ene kulinarične prireditve.

Prijave ekip so možne na telefonsko številko 041 268 838. Če ne boste tekmovali, pa se lahko dogodka udeležite tudi kot obiskovalci. Poskusili boste lahko jedi, ki jih bo pripravilo več različnih ekip iz cele Slovenije. Z vašimi ocenami pa boste izbrali zmagovalca tega kulinaričnega dogodka.

V Keltu pa bo veselo že drevi, ko ob 22. obletnici obstoja lokala pripravljajo veliki rock koncert. Pri tem naj še omenimo, da ŠD Prevalje že drugo leto zapored pripravlja tudi tekmovanje v Corn-holu (metanju koruze). Dogodek bo potekal v sredo ob 15. uri, ko na Prevaljah pripravljajo Dan zdravja. Prijave so možne na telefonsko številko 041 268 838. Celoten program 36. Jesenskih srečanj najdete TUKAJ.