Search
Close this search box.

Na praznični božični dan so v Mežici uživali ob živih jaslicah in dobri glasbi (FOTO in VIDEO)

V sklopu prireditve Veseli december v Mežici se je zvrstilo že več dogodkov.

Veseli december v Mežici se je pričel, ko so otroci iz vrtca in osnovne šole Mežica skupaj s starši okrasili božično drevesce, pevski zbori pa so nas s pesmijo popeljali v začetek dogajanja. Za vikend je sledila otvoritvena zabava z koroškim pevcem Lukom Basijem, Sezutimi Mački, sledilo je še srečanje z upokojenci ter zabava z Ansamblom Marka Gostenčnika, zabavale so nas tudi Vesele Štajerke, za božično plesno rajanje pa so poskrbeli člani Plesne šole M-dance.

Preberite: Udeleženci veselega decembra v Mežici navdušeni nad pestrim dogajanjem in številnimi dogodki (FOTO).

Na praznični božični dan pa so pred Narodnim domom poskrbeli za prav posebno doživetje, saj so uprizorili žive jaslice, ki so pričarale pravo božično pravljico.

Žive jaslice v Mežici.
Obiskovalcem so pričarali pravo božično pravljico.

ŽIVE JASLICE V MEŽICI:

V Športni dvorani Osnovne šole Mežica so pripravili Božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Rudnika Mežica z gosti Abba. Prepevale so Marijana Mlinar, Vera Trafela in Arijana Rojko. 

Zvečer pa je pred Narodnim domom z božičnim koncertom postregla Nina Pušlar in skupina Another Funky Winter.  Zbrana množica je kljub decembrskem mrazu uživala ob največjih glasbenih hitih.

Narodni dom Mežica, veseli december – Nina Pušlar

Mi ga gavdamo v Občina Mežica, kjer množico trenutno zabava in poleg kuhančka greje Nina Pušlar Fan Club 🎶🎙️😎✌️. #svetjetvoj

Objavil/a Koroške Novice dne Sreda, 25. december 2019
Zbrane je zabavala Nina Pušlar.
Nina Pušlar je prepevala svoje največje hite.
Zbrana množica je kljub decembrskem mrazu uživala ob dobri glasbi.

KONCERT NINE PUŠLAR IN SKUPINE ANOTHER FUNKY WINTER:

Danes pa bo s pričetkom ob 19. uri v veliki dvorani Narodnega doma Gala koncert z Magnificom“Kavboj. Šansonjer. Sinonim za balkan-disko-šlager” kot so ga opisali v Narodnem domu Mežica bo postregel s svojimi največjimi hiti. Ker pa je koncert v domu razprodan, so organizatorji pripravili veliko presenečenje. Vsi ljubitelji dobre glasbe, ki ste ostali brez karte za koncert Magnifica, ga boste lahko poslušali PRED Narodnim domom v Mežici. Kasneje vas bodo zabavali tudi člani skupine Farty Animals, ki bodo zaigrali skladbe rock’n’roll hitov, klasičnih rock balad, katere ponavadi začinijo še s ščepcem balkanskega etna, countrya in slovenskih popevk. Jutri pa boste prišli na račun vsi ljubitelji rock glasbe, saj v Mežico prihajajo Pero Lovšin in Španski borci ter Juicy Pussy ter Acid.

Kaj se bo dogajalo na silvestrovo preverite TUKAJ.

VIR: Veseli december v Mežici

Dogodki