Search
Close this search box.

Na Lešah bo kmalu spet vse kot v pravljici

Drugi vikend v septembru vabljeni na Leše, kjer je že skoraj vse pripravljeno za jubilejni 10. festival Pravljična vas Leše.
Fotografija je simbolična

V polnem obsegu se vrača najbolj pravljično doživetje na Koroškem – festival Pravljične vasi Leše, ki ga tudi letos organizira Kulturno društvo Leše v sodelovanju s prevaljsko občino, krajevno skupnostjo in nekaterimi drugimi društvi. Prireditev pa je del Jesenskih srečanj v Občini Prevalje.

Organizatorji festivala tudi za letos napovedujejo pestro dogajanje s številnimi aktivnostmi za vse generacije. Na sporedu bodo pohodi, iskanje skritega zaklada, delavnice, ples, fižolčkova tombola, druženje in zabava. Na Lešah se bosta ustavila tudi Ribič Pepe in Trkaj, za dobro pa vzdušje bodo poskrbeli tudi Zimski kosci

Festival v idilični vasici sicer prinaša zabavno dogajanje predvsem za najmlajše, na njem pa vsako leto uživajo tudi njihovi starši, babice in dedki. Tako da verjamemo, da bo tudi od 9. do 11. septembra tako. Vstopnine ni. Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.

Podrobnejše informacije sledijo v prihodnjih dneh.

Dogodki

Drugi vikend v septembru vabljeni na Leše, kjer je že skoraj vse pripravljeno za jubilejni 10. festival Pravljična vas Leše.