Search
Close this search box.

Na Koroškem znova posredujejo gasilci

Uprava RS za zaščito in reševanje že poroča o intervencijah gasilcev.

Gasilci iz PGD Prevalje sporočajo: “Zopet je neurje zajelo našo občino! Z vsemi razpoložljivimi silami smo na terenu, vsak dogodek javite na center za obveščanje 112″.

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča o naslednjih dogodkih:

V času dogodkov večjega obsega Neurja so do 20:00 na območju MEŽICA zabeležili več prijav dogodkov (3). Aktivirali so Prostovoljna teritorialna gasilska društva (1). Enote o poškodovanih in številu poškodb še ne poročajo.

V času dogodkov večjega obsega Neurja so do 20:05 na območju PREVALJ zabeležili več prijav dogodkov (5). Aktivirali so Prostovoljna teritorialna gasilska društva (1). Enote o poškodovanih in številu poškodb še ne poročajo.

V času dogodkov večjega obsega Neurja so do 20:05 na območju RAVNE NA KOROŠKEM zabeležili več prijav dogodkov (1). Aktivirali so Poklicne gasilske enote (1), Prostovoljna teritorialna gasilska društva (1). Enote o poškodovanih in številu poškodb še ne poročajo.

V času dogodkov večjega obsega Neurja so do 20:05 na območju SLOVENJ GRADEC zabeležili več prijav dogodkov (5). Aktivirali so Prostovoljna teritorialna gasilska društva (3). Enote o poškodovanih in številu poškodb še ne poročajo.

Več informacij sledi.

Vir: SPIN

Ste v vaš objektiv ujeli zanimiv posnetek? Pošljite ga nam!

Dogodki

Uprava RS za zaščito in reševanje že poroča o intervencijah gasilcev.