Search
Close this search box.

Na Koroškem kariernem sejmu do novih zaposlitvenih priložnosti

Občina Dravograd, JZ Dravit Dravograd in Klub koroških študentov v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije pripravljajo Koroški karierni sejem v ponedeljek, 9. in torek, 10. oktobra 2023.
Fotografija je simbolična

Izbira poklicne poti in kariere je pomembna odločitev za vsakega posameznika, pri tem pa nič ne škodi, če dobimo o področjih in službah, ki nas zanimajo, čim več informacij.

Karierni sejmi so zato odlična priložnost, da o področjih, službah in različnih možnostih zaposlovanja izvemo čim več. V ta namen bo v ponedeljek, 9. in torek, 10. oktobra v Dravogradu potekal Koroški karierni sejem, ki ga organizirajo Občina Dravograd, JZ Dravit Dravograd, Klub koroških študentov in Gospodarska zbornica Slovenije. Sejem bo namenjen dijakom, študentom in tudi širši javnosti.

Koroški karierni sejem bo potekal dva dneva v dvorani Špic D v Dravogradu, svoje delo pa bo na sejmu predstavilo več kot 30 razstavljavcev, podjetij in organizacij.

V ponedeljek, 9. oktobra, bo sejem v dopoldanskem času, med 8. in 13. uro namenjen devetošolcem koroških osnovnih šol,  v popoldanskem času, med 14. in 17. uro, pa širši javnosti.

V torek, 10. oktobra,  bo sejem potekal samo v dopoldanskem času. Med 8. in 13. uro ga bodo obiskali dijaki zaključnih letnikov koroških srednjih šol.

Pričakujejo, da se bo v obeh dneh sejma udeležilo okoli 1200 učencev in dijakov, ki bodo v dopoldanskih urah sejem obiskali v organiziranih skupinah.

Vabljeni, da se Koroškega kariernega sejma v ponedeljek, 9. oktobra, v popoldanskem terminu, namenjenem širši javnosti, med 14. in 17. uro, udeležite vsi, ki vas zanimajo različne zaposlitvene in karierne možnosti. Vstop je prost.

Vir: GZS

Dogodki

Občina Dravograd, JZ Dravit Dravograd in Klub koroških študentov v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije pripravljajo Koroški karierni sejem v ponedeljek, 9. in torek, 10. oktobra 2023.