Search
Close this search box.

Na Kopah ob prisotnosti ministra odprli nove prostore smučarske šole in izposojevalnice. Na nočni tekmi smučal tudi Ralf Schumacher (FOTO)

Danes se je na Kopah odvil prav poseben dogodek, Schumacher ski cup 2022.

Potem ko je nekdanji dirkač Formule 1 Ralf Schumacher julija obiskal Slovenj Gradec, kjer je podpisal pogodbo o sodelovanju s podjetjem Robeta, je danes obiskal še največje koroško smučišče, kjer se je odvil prav poseben dogodek, ki so ga poimenovali Schumacher ski cup 2022.

Vabo je dogodek pripravili v sodelovanju s podjetji Elan skis, Klet Brda, Robeta. V sklopu dogodka je potekala tudi otvoritev novih prostorov za šolo smučanja, izposojo opreme in trgovine s športno opremo ter predaja novega defibrilatorja v javno uporabo (Pri Zajcu).

“Z današnjim dogodkom in otvoritvijo športne trgovine na Kopah dokazujemo, kako lahko skupaj s partnerji, kot je Ralf Schumacher, izboljšujemo celoletno kakovostno ponudbo, kar ima multiplikativni učinek na gospodarstvo v regijI,” pa je ob današnjem dogodku med drugim dejal gospodarski minister Zdravko Počivalšek.

Ves dan je na smučišču Kope potekala zabava z DJ Ney-em, številni obiskovalci pa so lahko prisluhnili tudi Dunji. Glavni vrhunec dogajanja je bila nočna tekma, na kateri se je lahko pomeril prav vsak, med tekmovalci pa bil tudi Ralf Schumacher. Najboljši so prejeli nagrade, za katere sta poskrbeli podjetji podjetji Elan skis in Klet Brda.

Več o današnjem dogajanju na Kopah pa v spodnji fotogaleriji.

FOTOGALERIJA

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Beno
Beno
2 let nazaj

Še prej pa raje porihtajte cesto!!!

Dogodki

Danes se je na Kopah odvil prav poseben dogodek, Schumacher ski cup 2022.