Search
Close this search box.

Na Kopah kmalu Ski Opening s 13 progami, novima sedežnicama in Jeleno Rozgo

Na Kopah bodo letos v času zimske sezone poskrbeli za pestro dogajanje. Imeli bodo kar 13 novih prog, novi sedežnici, pozibavali se boste v elektronskih hišnih ritmih pri Zajčici ter se zabavali z Jeleno Rozgo.

Smučišče KOPE niso več majhno lokalno smučišče, ampak od letošnje zime postajajo eno izmed sodobnejših smučišč doma, ki ponuja predvsem udobno in varno smuko za pogumne, previdne in otroke.

Od prejšnje zime so posodobili 10 obstoječih smučarskih prog in dodali 3 nove freestyle proge. Letos boste smučali na kar 13 progah. Za prevoz iz ene do druge točke bosta letos poskrbeli dve novi 4-sedežnici (Kopnik in Pahernik) in 1 vlečnica (Velika Kopa).

Letos odpirajo tudi novo prenočišče na smučišču, Grmovškov dom, ki bo prava izbira za tiste, ki se radi kar s smučkami pripeljete do tople sobe. V njem je poleg domače restavracije tudi prenovljeni Holcer pub, v katerem bo letos med vikendi zabave še več. V program pa dodajajo tudi spevnejše elektronske ritme, ki se bodo vrteli predvsem v Zajčici, med ali po smuki.

Letos boste na Kopah lahko uživali v ritmih Jelene Rozge, Srebrnih kril in DJ Xenia.

Ski Openinig na Kopah, rezervirajte zdaj in si zagotovite cenejše vstopnice, hkrati vam podarjajo tudi vstop na petkovo zabavo.

Poleg smučanja in deskanja po belih strminah, vam Kope za dodaten denar nudijo raznolike aktivnosti. V Sport Kope si lahko izposodite krplje in se odpravite na zimsko raziskovanje Pohorja. Odpravite se lahko na tek na smučeh. Vsi smučarji začetniki ali pa tisti, ki bi radi obnovili svoje znanje, se lahko oglasite pri naših učiteljih smučanja in deskanja. Ni vam treba odšteti dodatnega denarja za nakup (nove) opreme, saj saj si jo lahko izposodite pri njih.

Lokalno posebnost v obliki zasebne zabave lahko doživite na ratraku Holcer, ki ga je prav posebej za njih izdelal lokalni konstruktor, in bo vašo družbo skupaj z izbrano glasbo zapeljal po zasneženih strminah. Izkušnja ni vredna samo objave na družbenih omrežjih, ampak je še posebej primerna za praznovanja in spomine za vedno.

Na in ob smučišču so vam na voljo hitri prigrizki ali lokalne pojedine v restavraciji Lukaglasbeni program in aktivnosti za otroke.

Celotno ponudbo najdete na www.kope.si, za rezervacije in vsa dodatna vprašanja pa so vam na razpolago na 02 88 39 850 ali rezervacije@kope.si.

Vir: Kope.si

4 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
mihi
mihi
7 mesecev nazaj

Imate zelo slab naslov, govori o 13. ih novih progah.

Nabijanje muzike v središču Pohorja pa tudi govori o določenem karakterju, kam smo prišli. Vsi stojijo na progi in čakajo večerjo za 5 evrov, ki jo dobiš ob desetih, če imaš srečo. Pijačo itak drago plačaš sam. Tu mene že nekaj let ne vidijo.

Prevalanar
Prevalanar
Reply to  mihi
7 mesecev nazaj

Kdaj pa se je to dogajalo? Priloži kakšno fotko, da vidimo resnico. Drugače pa menim, da je moralo biti dobro za jesti, če so se tepli v vrstah.

Notranjc58
Notranjc58
Reply to  mihi
7 mesecev nazaj

Mihi, strinjam se samo glede zavajajočega naslova. Glede glasbe pa, povsod po smučiščih doma in v tujini navijajo muziko, ponekod še glasneje, tako da ne vem, kje boš v bodoče smučal, če te to moti.
Pa tudi za hrano so povsod vrste, ljudje pač postanemo lačni približno ob istem času.
Sicer pa, Kope so zakon, veselim se posodobitev in novih ponudb. Se že veselim nove sezone, tudi iz Ljubljane ni predaleč.

Prevalanar
Prevalanar
7 mesecev nazaj

Pozabil ptej dodati, da v kmetijstvu priporočajo v hlevih glasbo, ker dajo krave več mleka. Koga pa moti glasba? Tudi ko boš odhajal na drugi svet ti bodo igrali tako, kot vsem nam.

Dogodki

Na Kopah bodo letos v času zimske sezone poskrbeli za pestro dogajanje. Imeli bodo kar 13 novih prog, novi sedežnici, pozibavali se boste v elektronskih hišnih ritmih pri Zajčici ter se zabavali z Jeleno Rozgo.