Search
Close this search box.

Na brezplačno smuko na Rimski vrelec, kjer odpirajo tudi drsališče (FOTO)

Na smučišču Rimski vrelec so danes pričeli z obratovanjem male vlečnice Rimski vrelec od 9. do 15. ure, kjer izjemoma ponujajo celodnevno brezplačno smučanje, možen pa je tudi vpis v smučarsko šolo. Na drugi dan novega leta svoja vrata prav tako odpira drsališče.

Družinsko smučišče v Kotljah, ob vznožju Uršlje gore, je namenjeno predvsem začetnikom in manj zahtevnim smučarjem. Znano je po programih učenja smučanja in deskanja na snegu, ki jih uspešno izvaja smučarska šola DR7, ki je članica Združenja šol smučanja Slovenije.

Smučišče Rimski vrelec nudi rekreacijo, šport in zabavo. Urejeno ima sankališče za mlajše in za mlade po srcu ter smučišče z vlečnico. Najmlajšim je na voljo tudi “baby lift” s poligonom, ki je posebej prilagojen za otroke.

*Smučišče je zelo primerno za vse, ki se želijo naučiti smučanja ali deskanja na snegu.

Cena vozovnic: Odrasli 12€, otroci do 12 let in upokojenci 10€, otroška vlečnica 8€. Otrok, ki ga spremlja odrasla oseba z veljavno smučarsko vozovnico, uporablja otroško vlečnico BREZPLAČNO!

Kavcija za vozovnico znaša 5€. Vračilo kavcije za vozovnico pri blagajni ali žičničarju. Vse informacije ter cenik šole smučanja in deskanja najdete TUKAJ oziroma TUKAJ.

Pričetek drsanja na Rimskem vrelcu danes, v četrtek, od 17.00 do 19.30 (Foto: Miran Mlakar)

Dogodki