Search
Close this search box.

MO Slovenj Gradec objavila razpis za delovno mesto hišnika

Mestna občina Slovenj Gradec je objavila razpis za prosto delovno mesto hišnika.

Mestna občina Slovenj Gradec je objavila razpis za prosto delovno mesto hišnika. Na delovno mesto hišnika, se lahko prijavite vsi tisti, ki imate najmanj srednješolsko izobrazbo, izkušnje na področju vzdrževanja naprav in objekta, veselje do dela ter izpit B kategorije.

Delo hišnika zajema opravljanje naloge v zvezi s tekočim vzdrževanjem objektov in naprav, opravljanje manjših opravil na objektih, napravah in opremi, obveščanju o stanju naprav in opreme in potrebi po večjih popravilih. Urejanje okolic in objektov, organizacija občinskega avtoparka in vse aktivnosti, povezane z vzdrževanjem in zavarovanjem občinskih vozil. Prevoz funkcionarja, pomoč pri raznašanju gradiva, kurirska služba, inpd. Vodenje evidenc področja dela, opravljanje drugih nalogih podobne zahtevnosti s področja dela občine, druge naloge po odredbi.

Delo je dinamično, pestro in zanimivo, zato se vsi zainteresirani prijavite do 10. 02. 2023 z vlogo na e naslov zaposlitev@slovenjgradec.si ali jo pošljete po pošti na naslov Mestna občina Slovenj Gradec, Šolska ulica 5, Slovenj Gradec.

Trajanje zaposlitve je za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev.

Več podrobnosti najdete TUKAJ.

Vir: MO Slovenj Gradec

Dogodki

Mestna občina Slovenj Gradec je objavila razpis za prosto delovno mesto hišnika.