Search
Close this search box.

MO Slovenj Gradec ima novo direktorico občinske uprave

Da so v letošnjem letu v Slovenj Gradcu začeli z reorganizacijo občinske uprave, smo že poročali TUKAJ. Danes pa je slovenjgraški župan Tilen Klugler preko družbenega omrežja Facebook sporočil, da je v ponedeljek, 5. avgusta, funkcijo direktorice občinske uprave MO Slovenj Gradec prevzela dosedanja vršilka dolžnosti direktorice, Darja Vrčkovnik, univ. dipl. ekon.

Na razpis za delovno mesto direktorja(-ice) občinske uprave sta prispeli dve prijavi, ki sta obe ustrezali razpisnim pogojem.

Direktorica bo tako od zdaj naprej polnomočno in uradno vodila ter usklajevala delo občinske uprave, skrbela za zakonito in dosledno opravljanje nalog občinske uprave, sodelovala v projektnih timih, opravljala druge organizacijske naloge v zvezi z delovanjem občinske uprave ter skrbela za sodelovanje z drugimi organi in institucijami ter po pooblastilu župana tudi zastopala mestno občino na sestankih, dogodkih, prireditvah ipd., kadarkoli bo to potrebno.

FOTO: Facebook Tilen Klugler

»Zelo me veseli dejstvo, da ima Slovenj Gradec po dolgem času na direktorskem mestu spet domačinko. Osebo, ki bo s svojim znanjem in srcem do svojega mesta opravljala to zahtevno funkcijo,« je še ob tem zapisal Klugler in dodal: “Iskrene čestitke in veliko uspeha!”

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Dogodki