Search
Close this search box.

Mladi Velenjčan Bil v boju z rakom potrebuje našo pomoč!

24-letni Bil Šinkovec iz Velenja se že od svojega dvanajstega leta bori z zahrbtno boleznijo − rakom mladih. Rešitev je sicer na vidiku, a sam ne bo zmogel.

Ozdravel bi lahko s t.i. gersonovo terapijo, s katero bi moral pričeti čimprej, a žal nima dovolj finančnih sredstev, saj je zanjo potrebno odšteti dobrih 8.000 evrov. Nov načrt, ki so mu ga predlagali naši zdravniki, namreč predvideva pot v Budimpešto na Madžarsko, kjer je bil prepoznan kot primeren kandidat za zdravljenje hodgkinovega limfoma.

Kljub temu, da se na vse pretege trudi živeti karseda zdravo in vselej stremi k iskanju novih pristopov za izboljšanje svojega zdravstvenega stanja, se je predvsem zaradi številnih komplikacij, s katerimi se je moral soočati v tej dolgoletni bitki za ozdravitev, bolezen že večkrat vrnila.

V najtežjih trenutkih mu je vselej zvesto ob strani stala mama Maja, a tokrat sama ne bosta zmogla. Zato med drugim naprošata tudi vas, drage bralke in bralci, da stopite skupaj in pomagate Bilu ozdraveti!

Vsi, ki želite pomagati Bilu Šinkovcu iz Velenja, lahko denarno pomoč nakažete na transakcijski račun Sklada Ivana Krambergerja s št. SI56 02922-0019831742 s pripisom “za Bila”, sklicna številka 7226.

Pomagate lahko tudi z SMS-donacijami. Pošljite SMS na 1919 in z vpisano ključno besedo KRAMBERGER boste prispevali 1 evro, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 pa 5 evrov.

OKVIR za pomoč iz Krambergerjevega sklada

Vir: velejncan.si

Dogodki

Več iz istega kraja

24-letni Bil Šinkovec iz Velenja se že od svojega dvanajstega leta bori z zahrbtno boleznijo − rakom mladih. Rešitev je sicer na vidiku, a sam ne bo zmogel.