Search
Close this search box.

Lokaterm kaminske peči – Slovenska kvaliteta in varnost na prvem mestu

Slovensko podjetje Lokaterm že vrsto let postavlja standarde v proizvodnji kaminskih peči, ki se ponašajo z izjemno kakovostjo, varnostjo in vrhunskim dizajnom.

Lokaterm, slovensko podjetje, ki že vrsto let postavlja standarde v proizvodnji kaminskih peči, je sinonim za izjemno kakovost, varnost in vrhunski dizajn. Njihovi izdelki so prava izbira za vse, ki cenijo domačo kakovost in želijo v svojem domu uživati v udobni toploti. Zakaj so kaminske peči Lokaterm edinstvene in nepogrešljive? Preberite si več!

V svojem pestrem naboru izdelkov vam podjetje Lokaterm ponuja različne kaminske peči v različnih, privlačnih dizajnih. Od peči s kovinskim plaščem, do peči, ki se ponašajo s stranicami in pokrovom iz marmorja ali keramike. Prav tako boste lahko izbirali med različnimi dimenzijami in oblikami peči, od ožjih do širših, pa tudi zaobljenih, mehkejših oblik, odvisno od tega, katera izvedba bo najbolj primerna za vaš dom. Zagotovo se v njihovem pestrem in širokem naboru izdelkov najde nekaj za vsakogar.

Kaminska peč Jakob marmor

Pa naj bo vaša nova kaminska peč prostostoječa, vgradna, ali pa boste izbrali takšno, ki bo služila tudi kot štedilnik in boste z njeno pomočjo tudi kuhali in pripravljali dobrote, čisto vse peči podjetja Lokaterm se ponašajo z izjemno kakovostjo, vrhunsko izdelavo in najvišjo stopnjo varnosti.  

Naj pa poudarimo še nekaj prednosti, ki jih pri svojih izdelkih izpostavljajo v podjetju Lokaterm:

1. Lokalna izdelava – Ponosno Slovensko

Ena od glavnih prednosti kaminskih peči Lokaterm je njihova domača proizvodnja. Izdelki so izdelani v Sloveniji, kar pomeni, da podjetje prispeva k lokalnemu gospodarstvu in ohranja delovna mesta v naši državi. Lokaterm je sinonim za domačo kakovost, na katero se lahko zanesemo.

2. Izjemna kvaliteta

Kaminske peči Lokaterm se ponašajo z vrhunsko kakovostjo materialov in izdelave. Vsak izdelek je skrbno izdelan s strastjo do detajlov in preverjen v skladu z najstrožjimi standardi. To pomeni, da boste ob nakupu kaminske peči Lokaterm dobili izdelek, ki vam bo služil vrsto let, brez težav in brezskrbno.

Najnovejša izmed kaminskih peči v ponudbi, Kokra 1S kamen

3. Vrhunska učinkovitost

Energetska učinkovitost je ena od prednosti, ki jih prinašajo kaminske peči Lokaterm. S svojimi visokotehnološkimi rešitvami in inovativnimi sistemi za gorenje omogočajo učinkovito ogrevanje prostora, kar pripomore k prihranku pri energiji in denarju.

4. Varnost na prvem mestu

Pri uporabi kaminske peči je varnost ključnega pomena. Lokaterm se tega zaveda in vse svoje izdelke zasnuje tako, da zagotavljajo visoko raven varnosti. Vgrajeni varnostni sistemi in vrhunski materiali skrbijo, da je uporaba kaminske peči varna tako za vas kot tudi za vašo družino.

5. Estetski dizajn

Poleg svojih funkcionalnih lastnosti se kaminske peči Lokaterm ponašajo tudi z elegantnim dizajnom. Na voljo je širok izbor modelov, ki se prilegajo različnim stilom notranje opreme, tako da lahko izberete peč, ki se bo popolnoma vklopila v vaš dom.

Kaminska peč Tinjan marmor

6. Prijaznost do okolja

Slovenska narava je nekaj, kar cenimo in varujemo. Kaminske peči Lokaterm so okolju prijazne, saj izpolnjujejo najstrožje emisijske standarde in zmanjšujejo vpliv na okolje. Ogrevanje s pečmi Lokaterm pomeni tudi manjšo porabo energije in nevtralen ogljični odtis.

7. Neodvisnost od električne energije

Kaminske peči Lokaterm se lahko pohvalijo še s pomembno prednostjo – neodvisnostjo od električne energije. To pomeni, da bodo delovale tudi v primeru izpada električne energije, kar je še posebej dragoceno v primeru zimskih neurij ali drugih nepričakovanih situacij. S svojo zanesljivostjo zagotavljajo, da bo vaš dom vedno ogret, ne glede na okoliščine.

Kaminske peči Lokaterm so prava izbira za vse, ki želijo v svojem domu združiti kakovost, varnost in slovensko tradicijo. S svojim inovativnim pristopom in zavezanostjo kakovosti so postali sinonim za vrhunske kaminske peči, ki bodo vaš dom ogrele s toplino in udobjem. Ne odlašajte več in si privoščite toplino in udobje, ki ga ponujajo kaminske peči Lokaterm – pravi izbor za vaš dom in okolje.

V podjetju Lokaterm vas vabijo, da jih obiščete na njihovi stojnici med 55. sejmom MOS v Celju, ki bo potekal med 13. in 17. septembrom 2023. Našli jih boste v hali L, na stojnici številka 12, kjer vam bodo z veseljem predstavili svoj prodajni program in odgovorili na vsa vprašanja.

Za vse ostale informacije so vam v podjetju Lokaterm na voljo na telefonski številki: 04/ 20 13 350. Prav tako lahko vsa svoja vprašanja nanje naslovite preko e-pošte: trgovina@creina.si, ali pa obiščete njihov spletno stran: www.lokaterm.com.

Dogodki

Slovensko podjetje Lokaterm že vrsto let postavlja standarde v proizvodnji kaminskih peči, ki se ponašajo z izjemno kakovostjo, varnostjo in vrhunskim dizajnom.