Search
Close this search box.

Letošnji ravenski dnevi v znamenju domačih izvajalcev in druženja v naravi

Poletno dogajanje na Ravnah na Koroškem bodo tudi letos popestrili Ravenski dnevi. Kaj prinašajo, kako spremenjeni bodo zaradi situacije s koronavirusom in kaj nudijo obiskovalcem ter koliko obetajo, so danes na novinarski konferenci predstavili organizatorji.

Aleš Logar in Tadej Breznik o Ravenskih dnevih 2020:

[aiovg_video id=159847]

Aleš Logar direktor Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti, je na novinarski konferenci izpostavil, da morajo pri programu spoštovati navodila NIJZ, zato bodo pri organizaciji izkoristili naravo in samo središče dogajanja postavili v Grajski park. Logar je še dodal, da masovnih dogodkov, ki so potekali pod šotorom letos ne bo.

Od četrtka do sobote bodo na prizorišču v parku trije koncerti. Prizorišče bo ograjeno, v njem pa bo ob upoštevanju primerne razdalje na voljo 300 sedišč. V četrtek bodo ob 20. uri nastopili Igor Bezget Generations z Urško Gajšt, v petek bo s pričetkom ob 21. uri že skoraj “tradicionalen” koncert skupine Fauš Dur, v soboto ob 20. uri pa koncert koroške kantavtorice Ditke. Tadej Breznik direktor Kulturnega centra Ravne pa je izpostavil tudi Kulturno plažo, ki bo jutri pred Kulturnim centrom.

Celoten program Ravenskih dnevov 2020.

Preberite še: Kurja koža in pritajene solze: otvoritvena projekcija Filmskega tedna Evrope na Koroškem, ‘Skočite’ na Strojno s cestnim, gorskim ali električnim kolesom

Dogodki