Komunalni delavci delajo tudi, ko je večina države obstala

92720776_914846848955302_2452981437654106112_n

Poleg zdravstvenega osebja, ki je v času epidemije novega koronavirusa najbolj na udaru, je na delu še kopica drugih delavcev, ki skrbijo, da se sistem ne sesuje. Med njimi so tudi komunalni delavci, ki med drugim skrbijo za varen odvoz smeti, da so mesta tudi v tem času čista in urejena, poleg tega pa poskrbijo tudi za pogrebne storitve.

Slovenjgraškim komunalnim delavcem pa se je včeraj zahvalil tudi župan MOSG Tilen Klugler, ki je na svojem Faceboom profilu zapisal: “Poleg zdravstvenih delavcev, ki so v tem času najbolj na udaru je na delu še kopica drugih delavcev, ki skrbijo, da lahko naše življenje – kolikor se le da, poteka naprej. Med njimi so zagotovo naši komunalni delavci, ki skrbijo, da je naše mesto tudi v tem času čisto in urejeno, poleg tega poskrbijo za varen odvoz odpadkov in za pogrebne storitve. HVALA, da ste tukaj za nas tudi v času epidemije. Ostanite zdravi!”

Pri tem pa naj omenimo, da je v času epidemije še posebej pomembno pravilno ravnanje z odpadki. Predvsem je to izrednega pomena v gospodinjstvih, kjer se je pojavil koronavirus. Tako poskrbimo za okolje, svoje zdravje in zdravje komunalnih delavcev. Kako ravnati z odpadki pri okuženih z novim koronavirusom si preberite tukaj.

Pri tem naj še omenimo, da se s 14. 4. 2020 spet odpirata zbirna centra v Pamečah in Dovžah, o čemer smo poročali tukaj.

Kakšen pa je režim Komunale Slovenj Gradec v času epidemije novega koronavirusa pa si preberite tukaj.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.