Search
Close this search box.

Kako opremiti kopalnico – nasveti za uporabo kerrocka!

Dolgo časa je bila kopalnica zgolj prostor namenjen osebni higieni, zato njeni notranji opremljenosti ljudje niso posvečali toliko pozornosti. Danes pa je tudi kopalnica z vidika opremljanja postala prava umetnost in še zdaleč ni vseeno, kako jo opremimo.

Pri opremljanju kopalnice je pomembno, da je funkcionalna, udobna, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na njen estetski izgled.

Vse te lastnosti kopalnice boste najbolj enostavno združili z izbiro materiala kot je kerrock – preverite, kako.

Kerrock je odlična izbira za kopalnico

Vsem je jasno, da kopalnica že dolgo ni več prostor za osebno higieno. Ko se zbudimo, običajno v njej začnemo dan in se napolnimo z energijo, pred spanjem pa se v njej sprostimo in umirimo po napornem dnevu. Opremljenost kopalnice in izbira materialov v njej je zato še kako pomembna!

S tega vidika se v sodobnih kopalnicah vse pogosteje uporablja kerrock. Gre za izjemno fleksibilen in kompozitni material, katerega glavna sestavina je aluminijev hidroksid in akrilno polimerno vezivno.

Zaradi slednjega se kerrock lahko poljubno krivi, brusi in termično oblikuje, kar pomeni, da omogoča številne možnosti uporabe v vaši kopalnici.

Kopalnica iz kerrocka je prava funkcionalna umetnost!

Če dobro pomislimo, je skorajda polovica kopalnice lahko izdelane iz kerrock materiala. Kerrock se namreč uporablja za številne kopalniške elemente, ki pripomorejo k njeni funkcionalnosti in moderni zasnovi. Med njimi so:

  • Umivalniki

Kerrock umivalniki so edinstven dodatek v vsaki kopalnici. Zaradi fleksibilnosti materiala so vam na voljo v različnih oblikah, velikostih in slogih, zato lahko z njimi opremite kopalnico tako v tradicionalnem kot tudi modernem slogu.

  • Kopalniški pulti

Kot odličen in nepogrešljiv dodatek k vsakem umivalniku je tudi kopalniški pult iz kerrocka, ki nudi dovolj odlagalne površine. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki, zato skupaj z umivalnikom tvori funkcionalno in estetsko privlačno celoto.

  • Kopalna kad

Kopalna kad iz kerrocka poskrbi v kopalnici za tisti kotiček, kjer se boste zagotovo popolnoma sprostili in pozabili na vse skrbi. Podobno kot pri umivalnikih lahko tudi v tem primeru izbirate med različnimi oblikami, velikostmi in slogi kadi. Če pa vam nobena iz ponudbe ne ustreza, se lahko odločite tudi za kopalno kad po meri.

        Tuš kadTuš kad iz kerrocka je še kako pomemben dodatek v kopalnici. Zaradi kerrocka je površina kadi popolnoma nedrseča, zato ni nobenega strahu, da bi vam med tuširanjem spodrsnilo. Izbirate lahko med različnimi barvami in velikostmi kadi, ki pa jih lahko kombinirate tudi s kotno tuš steno, in skupaj poskrbita za popolno hidroizolacijo in brezskrbno tuširanje.

Prednosti uporabe kerrocka v kopalnici

Za opremljanje kopalnice se kerrock uporablja vse pogosteje. Poleg tega, da nudi vsestransko uporabnost, pa uporabnike navdušuje tudi s številnimi drugimi prednostmi, zaradi katerih mnogi že dolgo prisegajo nanj.

Če se boste tudi vi odločili za uporabo kerrocka v vaši kopalnici, potem boste zagotovo deležni naslednjih koristi:

Eleganca

Kopalniške elemente, ki so izdelani iz kerrocka, lahko prepoznate že na prvi pogled. Neskončne možnosti oblikovanja kerrocka pripomorejo k njihovi edinstveni zasnovi in izjemno atraktivnemu videzu, zaradi česar kopalnica zasije v popolnoma novi luči.

Kerrock pa navdušuje tudi z izjemno raznolikostjo barv – na voljo je v kar 92 različnih barvnih kombinacijah, zato ga je mogoče uporabiti v prav vsaki kopalnici.

Trajnost

Kerrock se ponaša z vrhunsko kvaliteto. Gre za neporozen material, ki je odporen na poškodbe, toploto in na vlago.

Njegova odpornost je tako velika, da vam kopalniški elementi iz kerrocka lahko zdržijo praktično celo življenje. Zato je zelo malo verjetno, da ga boste v kopalnici menjali zaradi dotrajanosti.

Enostavno čiščenje

Vse gospodinje se bodo razveselile podatka, da je kerrock zasnovan za enostavno čiščenje in vzdrževanje. In glede na to, da je kopalnica eden tistih bivalnih prostorov, ki zahteva redno in skrbno nego, vam kerrock pri tem močno olajša delo.

Za čiščenje potrebujete le toplo vodo, mehko krpo in običajna čistila – tako bo vaša kopalnica vedno sijoče čista!

Okolju prijazen material

Za kerrock je značilno, da je antibakterijski material, kar za njegovo uporabo v kopalnici predstavlja dodatno prednos.

Če opremljate svojo kopalnico, potem je kerrock zagotovo prava izbira! Z njim bo postala kopalnica prava umetnija, ki vas ne bo navduševala le s svojim videzom, ampak tudi s funkcionalnostjo

Dogodki

Dolgo časa je bila kopalnica zgolj prostor namenjen osebni higieni, zato njeni notranji opremljenosti ljudje niso posvečali toliko pozornosti. Danes pa je tudi kopalnica z vidika opremljanja postala prava umetnost in še zdaleč ni vseeno, kako jo opremimo.