Search
Close this search box.

Hudrap z novim zgodovinskim dosežkom

Slovenski zvezdnik je z nemško skupino U.D.O (v sodelovanju z orkestrom nemške vojske) izdal novi studijski album, naslovljen "We Are One".

Plošča je z globalno distribucijo izšla preko založbe AFM, trenutno pa se pojavlja na lestvicah najbolje prodajanih albumov v mnogih državah po celem svetu (Francija, Švedska, Finska, Anglija, ZDA, Japonska …).

Tilen Hudrap v eni izmed več kot 100 revij po svetu, v katerih trenutno pišejo o novem albumu skupine UDO.

V Nemčiji album zaseda osmo mesto mainstream lestvice, s tem pa je Hudrap s skupino U.D.O v tej 80 milijonski državi po uvrstitvi na lestvici in prodanih albumih v tem tednu prehitel nekatere največje pop in rock izvajalce na svetu, vključno z Lady Gaga, Billie Eilish, Depeche Mode kot tudi Rammstein in AC/DC.

Neverjetni uspeh za heavy metal in vodjo skupine, legendarnega 68-letnega vokalista Uda Dirkschneiderja (med velike oboževalce in glasbenike, na katere je vplival, se uvrščajo nekatere najvplivnejše skupine na svetu, kot so Metallica, Guns’n’Roses, Slayer, Megadeth …), ki je z albumom dosegel drugo najvišjo uvrstitev v dolgi, petdeset let trajajoči karieri.

Hudrap, ki je v zadnjih sedmih letih s svojimi svetovno znanimi skupinami iz ZDA, Nizozemske in Nemčije posnel kar sedem albumov (šest studijskih ter koncertni DVD) in odigral nepredstavljivo število svetovnih turnej v več kot 50-ih državah po celem svetu, pa je, kljub temu da je album šele izšel, s skupino trenutno že v fazi snemanja naslednje studijske plošče, ki bo izšla leta 2021. O celotnem projektu smo podrobneje sicer pisali pred nekaj meseci, več o izjemnem Korošcu, ki že leta premika meja možnega pa si lahko preberete TUKAJ.

Besedilo: Media promotions

Dogodki

Slovenski zvezdnik je z nemško skupino U.D.O (v sodelovanju z orkestrom nemške vojske) izdal novi studijski album, naslovljen "We Are One".