Glasujmo, da Levi Devžej zmaga na festivalu Igcat Food Film Menu 2020

Kratki film Levi Devžej je postal zmagovalec v svoji kategoriji na festivalu Igcat Food Film Menu 2020.

O tem, da je kratki film Levi Devžej zmagal v svoji kategoriji (European Young Chefs) na festivalu Food Film Menu, ki poteka pod okriljem IGCAT (International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism) smo že poročali.

Ekipa imam možnost, da gredo z omenjenim filmom še stopničko višje, saj na spletni strani festivala poteka glasovanje za najboljši film celotnega festivala. Zmagovalni film bo predvajan na otvoritveni ceremoniji European Region of Gastronomy 2020-2021 na Finskem.

Matic Borković iz ekipe 8Production pove: “Veseli bomo, če nam pomagate z deljenjem te informacije, da poskusimo skupaj pridobiti čim več glasov. Zmaga in predvajanje filma na Finskem bi prinesla super promocijo ne samo Juretu, naši produkciji in Koroški, pač pa tudi celotni Sloveniji.”

Svoj glas za film Levi Devžej lahko oddate tukaj, neposredni obrazec pa najdete tukaj.

Film je nastal kot spremljevalni video mlademu koroškemu kuharskemu asu Juretu Dretniku, ki je na svojem uspešnemu popotovanju v Grčijo oktobra lani s preobleko tradicionalne koroške jedi (kvočevi nudli) v moderno kuharsko mojstrovino osvojil srca žirije na tekmovanju European Young Chef Awards / IGCAT in zasedel odlično 2. mesto, takoj za prvouvrščeno domačo tekmovalko.

IGCAT’s 2020 Food Film MenuCategory winner: Levi DevžejCategory: European Young ChefsJury remark: It brought me a…

Objavil/a IGCAT dne Petek, 28. avgust 2020

Preberite še: 8Production in Jure Dretnik s kratkim filmom Levi Devžej do zmage, Mladi koroški kulinarični mojster Jure Dretnik se bo s koroško mal’co predstavil v Grčiji (FOTO)Mladi kulinarični mojster Jure Dretnik je v Grčiji s koroško mal’co osvojil drugo mesto.

VIR: Matic Borković, 8Production

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila