Search
Close this search box.

FURS s septembrom začenja dobrodelni projekt FURS smo ljudje

Z mesecem septembrom 2019 FURS v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine in uradi po Sloveniji začenja dobrodelni projekt FURS smo ljudje.

Na Finančni upravi RS pravijo, da so v prvi vrsti samo ljudje in tako so se tokrat odločili, da organizirajo interni projekt. Pravijo, da so ljudje, ki delajo, živijo in dihajo z okolico, da znajo stopiti skupaj in pomagati. Tokrat le kot posamezniki v imenu enega državnega organa, izven okvirjev vsakodnevnih nalog in dejavnosti.

Zaposleni pravijo, da opravljajo svoje delo po najboljših močeh, ampak, da tudi dihajo z okoljem in kadar je potrebno znajo priskočiti na pomoč, kar so v preteklosti že večkrat dokazali.

FURS smo ljudje.

Z mesecem septembrom 2019 začenjajo dobrodelni projekt FURS smo ljudje, ki bo vključeval vse urade po Sloveniji in bo trajal 17 mesecev. V projekt bo vključena Zveza prijateljev mladine, ki bo pomagala pri organizaciji in predaji sredstev družinam po Sloveniji, ki si ne morejo privoščiti osnovnih življenjskih potrebščin.

Zbirala se bodo različna sredstva, kot so:

  • šolske potrebščine
  • likovni pripomočki
  • hrana
  • higienski pripomočki
  • oblačila
  • brisače, rjuhe, posteljnina

Z akcijo zbiranja sredstev so začeli 26. avgusta 2019. Pravijo, da je odziv sodelavcev velik. Na zgornji fotografiji je le začetek zbiranja sredstev na Generalnem finančnem uradu. Kmalu pa sporočijo, kaj vse so zbrali in kako poteka akcija…

VIR: GOV.SI

Dogodki