Search
Close this search box.

FOTO: Otvoritev prenovljene poslovalnice KiK v Slovenj Gradcu uspela

Trgovina KiK Slovenj Gradec, na Francetovi cesti 16, je znova odprla svoja vrata v sredo 1.avgusta. Za obiskovalce so poskrbeli s številnimi presenečenji. Pričakale so jih hostese, jih popeljale skozi dogajanje v trgovini in jim ponudile možnost sodelovanja v KiK-ovi nagradni igri.

Obiskovalci so lahko zavrteli kolo sreče in sodelovali v nagradni igri »ujemi smerokaz«, najmlajši pa so uživali v cirkuški animaciji in se preizkusili v različnih spretnostnih trikih, kot tudi prepustili izboru zanimivih otroških poslikav. Ob bogati izbiri ponudbe so kupci na enem mestu izbirali med bogatim tekstilnim programom, programom za gospodinjstvo in dom ter v času otvoritve med 1.in 2. avgustom prejeli 10% popust na celotno ponudbo.

V nagradnem žrebanju je vodja poslovalnice v spremstvu hostes izžrebala nagrajenca velike nagradne igre. G. Časlav Pavlovič se je vrednostnega bona 40 EUR zelo razveselil.

Podjetje KiK Slovenija je svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007 v Murski Soboti. Od takrat je minilo že skorajda deset let in danes se ponašamo že z 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.