Search
Close this search box.

FOTO: Nova kavarna in slaščičarna Colatio je odprla svoja vrata v središču Slovenj Gradca

Kavarna in slaščičarna Colatio se nahaja na glavnem trgu v Slovenj Gradcu.

Pomlad je že v polnem razmahu in ptički po Slovenj Gradcu so ves mesec april čivkali in žvrgoleli, da se v središču mesta odpira nov gostinski lokal.

Zdaj smo ta dan le dočakali, saj je včeraj, 11. aprila 2024, svoja vrata odprla nova Kavarna in slaščičarna Colatio.

Na otvoritvi za poslovne partnerje in vse sodelujoče deležnike sta se včeraj Tadej Ramšak in Aleksander Vajs, lastnika podjetja Vart d.o.o., zahvalila vsem, ki so bili del te zgodbe. Predvsem sta hvaležna vsem zaposlenim v vseh lokalih, ki spadajo pod isto blagovno znamko, svoji družini in prijateljem, ter vsem, ki so prispevali k temu, da lahko z gotovostjo in vizijo zakorakajo v prihodnost, ki obeta marsikaj.

Ob vsem dobro znanih gostinskih lokalih ekipe Vart in zdaj Kavarni in slaščičarni Colatio, v podjetju snujejo načrte in vizijo za dodatno turistično ponudbo. Tako v naslednjih dveh letih načrtujejo odprtje več objektov z razširjeno turistično ponudbo, ki bo vključevala tudi nastanitvene kapacitete.

Veliko truda, neprespanih noči in seveda trdega dela, ki je vključevalo tudi nešteto ur nočnega dela in strežbe, je bilo vloženih v zgodbo, ki jo ustvarja ekipa Vart v želji, da bi svojim strankam ponudili čim boljšo in kakovostno izkušnjo v svojih lokalih, ter v rast podjetja.

Kavarna in slaščičarna Colatio že danes vabi vse, da jih obiščete v mestnem jedru Slovenj Gradca in si privoščite dobro kavo in kaj sladkega.

FOTOGALERIJA:

Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Mirko
Mirko
14 dni nazaj

Čudovita slascicarna

Dogodki

Kavarna in slaščičarna Colatio se nahaja na glavnem trgu v Slovenj Gradcu.