FOTO: Mestna občina Slovenj Gradec je dobila podžupana in podžupanjo

Mestna občina Slovenj Gradec je v skladu z novim sklepom, ki je stopil v veljavo aprila, dobila podžupana in podžupanjo.
56161374_650609795379010_7093288808904392704_n

Župan Mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler, je s sklepom, ki je stopil v veljavo s 1. aprilom 2019, imenoval podžupanjo in podžupana Mestne občine Slovenj Gradec. Oba bosta funkciji opravljala nepoklicno.

Nova podžupanja je postala gospa MARTINA ŠISERNIK, iz stranke Socialnih demokratov, ki bo pokrivala področje negospodarstva, sociale, zdravstva, kulture, mladinskih zadev in turizma, nov podžupan pa je postal dr. PETER PUNGARTNIK, iz Demokratične stranke upokojencev DeSUS, ki bo pokrival področje gospodarskih dejavnosti, urbanizma ter področje komunalno cestne infrastrukture in prometne varnosti. Njun mandat se bo iztekel leta 2022.

Ob imenovanju obema iskreno čestitamo!

Socialni demokrati (SD) so s tremi svetniki in dvema svetnicama sicer trenutno najmočnejši med občinskimi svetniki Mestne občine Slovenj Gradec, sledita pa Slovenjegraška lista za mesto in podeželje ter DeSUS – Demokratična stranka upokojencev Slovenije s po dvema svetnikoma in eno svetnico.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.