Search
Close this search box.

DPMŽ Koroške prireja dobrodelno Karma jogo za pomoč živalim

Društvo proti mučenju živali Koroške v sredo, 11. 12. 2019 ob 17. 30 uri prireja dobrodelno jogo.

Člani društva so na svoji Facebook strani zapisali: “Ljudje smo del univerzuma in v vsakem od nas je košček sveta. Vse je povezano med seboj in vsako naše dejanje vpliva na okolje v katerem živimo. Karma joga je pot nesebičnega delovanja, kjer za svoje početje ne pričakujemo nagrad ali hvale, temveč delujemo dobro, ker je tako prav. Prihaja čas obdarovanj in drobnih presenečenj in prav je, da se spomnimo tudi na živali, ki nimajo toplega zavetja, zato vas vabimo, da se nam pridružite na dobrodelni jogi.”

V sproščenem vzdušju se boste lahko v prostorih večnamenske dvorane OŠ Koroški jeklarji, v podružnici Kotlje (v mali dvorani) prepustili nežni praksi joge in preko dihalnih tehnik ozavestili svoj dih. Za trenutek boste odložili vsakodnevne skrbi ter poklepetali o karmi. Osredotočili se boste predvsem na pozitivno miselnost ter delovanje s katerima lahko spreminjamo svoje življenje in svet na bolje. Razvajali se boste tudi z dotikom in prijetno jogijsko masažo. Program bo vodila Maja Vute, certificirana učiteljica RYS (Registered Yoga School, Yoga Alliance).

FOTO: DPMŽ Koroške

V okviru dogodka bodo člani društva zbirali prostovoljne prispevke za pomoči potrebne živali na Koroškem. Predznanje jogijske prakse ni pogoj za udeležbo, praksa pa je primerna za vse stopnje fizične pripravljenosti. Dogodek je namenjen vsem, ki se želite odmakniti od vsakdanjega vrveža in si podariti nekaj trenutkov prijetne sprostitve.

Število mest je omejeno, zato je potrebna predprijava na: maja.pranamaya@gmail.com. Dogodek bo potekal v dveh delih (2x 45min) s krajšim odmorom med posameznima deloma.

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ. Člani DPMŽ Koroške so poleti v Grajskem parku organizirali dobrodelno druženje in tek: V Grajskem parku z dobrodelnim druženjem in tekom zbrali lepo vsoto denarja za pomoči potrebne živali (FOTO in VIDEO).

VIR: FB DPMŽ Koroške

Dogodki

Več iz istega kraja