Search
Close this search box.

Dobrotnik podarja parcelo družini, ki je izgubila vse

Na Facebook strani Koroška pomaga je zapis, kjer Peter Merzdovnik podarja parcelo družini, ki je v poplavah izgubila vse.

Koroško je prejšnje dni pretresla apokalipsa velike razsežnosti. Za sabo je pustila ogromno razdejanje, katere razsežnost šele dobiva svojo podobo.

Prizadeta je tako celotna regija. Marsikatera družina je v naravni katastrofi izgubila veliko, nekateri celo vse imetje, hišo, avtomobile. Seznam je neskončen. Žalost velika.

Ampak v tej veliki katastrofi znajo ljudje stopiti skupaj in pomagati. Pomoč prihaja iz cele Slovenije in tudi iz tujine. Nekateri ponujajo prostor za bivanje, pohištvo, avtomobile, hrano…

Na Facebook profilu Koroška pomaga pa je Peter Merzdovnik zapisal sledeče: “Pozdravljeni. Mi smo pripravljeni podariti parcelo družini, ki je izgubila vse. Na občino Mislinja smo že podali predlog o podaritvi in urejanju OPN -ja.”

Velik poklon vsem, ki kakorkoli pomagajo prizadetim v poplavah, darovalcem, gasilcem, prostovoljcem, civilna zaščiti in mnogim drugim.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Anastasia
Anastasia
8 mesecev nazaj

Vsa cast!💕💕💕💕

Boris
Boris
8 mesecev nazaj

Pozdravljen g. Peter
Parcelo lahko podarite, vendar je potrebno zaradi fursa izvesti kupoprodajno pogodbo kjer je davek 2 % pri darilni pa je minimalno 17 %.pozdrav Boris Pajnkihar

Dogodki

Na Facebook strani Koroška pomaga je zapis, kjer Peter Merzdovnik podarja parcelo družini, ki je v poplavah izgubila vse.