Search
Close this search box.

Dobrodelno tekmovanje K24 Trail – Skupaj za Črno

K24 ultra trail race bo za vse ljubitelje teka in pohodništva organizirali tekmovanje K24 Trail, ki bo tokrat dobrodelno obarvan.

Organizator K24 ultra trail race si želi, da se v slovenski Chamonix/Črno na Koroškem vrne kar se da normalno življenje.

Zato bodo za vse ljubitelje trail teka in pohodništva organizirali dobrodelno tekmovanje: K24 Trail – Skupaj za Črno, ki bo v soboto, 16. september, s pričetkom ob 9.00 uri.

Ker ste jim, dragi tekači, skozi težke trenutke v začetku avgusta vseskozi izkazovali pomoč na vseh nivojih, se vam bodo oddolžili z organizacijo dobrodelnega tekmovanja.

K24 – Skupaj za Črno bo namenjen njihovim velikim herojem v času poplav in prijateljem, ki so bili tudi sami zelo prizadeti v tej naravni katastrofi.

Vsa sredstva, ki jih bodo pridobili z organizacijo tekmovanja bomo namenili: PGD Črna na Koroškem in GRS Koroška.

“Tvoja odločitev je, ali prideš na dogodek tekmovat ali se zabavat, važno pa je, da ne manjkaš,” so zapisali na Facebook strani K24 ultra trail race.

Vabijo tudi ostale gledalce in donatorje, da se pridružijo dogodku.

Vir: FB K24 ultra trail race

Dogodki

K24 ultra trail race bo za vse ljubitelje teka in pohodništva organizirali tekmovanje K24 Trail, ki bo tokrat dobrodelno obarvan.