Search
Close this search box.

Dobrodelni koncert s skupino Pop Design in Miranom Rudanom prestavljen

Iz računovodskega servisa Pristar so sporočili, da bo dobrodelni koncert skupine Pop Design in Mirana Rudana, ki je bil planiran za to nedeljo, 10. 3. 2019, prestavljen. »Kljub velikemu zanimanju za dogodek je prodaja vstopnic pokazala, da bomo morali žal dogodek prestaviti na kasnejši termin,« so zapisali v obvestilu za javnost.

Kjer tudi navajajo, da lahko vstopnice vrnete na mestih, kjer so bile kupljene (Eventim SI, Petrol Slovenija, Pošta Slovenije, RoyalPub RoyalCaffé, Pisarna Caffé&Lounge Bar) in boste dobili vrnjeno polno kupnino. V primeru, da bi imeli z vračilom težave, jih lahko vrnete tudi na podjetje Pristar, računovodski servis.

Naj spomnimo, da bi organizatorji koncerta izkupiček od prodaje vstopnic namenili socialno ogroženim otrokom iz Prve osnovne šole Slovenj Gradec za nakup šolskih potrebščin in sofinanciranje šolskih letovanj.

Kljub vsemu pa so organizatorji s pomočjo donatorjev zagotovili nakup petih šolskih torb s potrebščinami, ki bodo donirane šolskemu skladu Prva osnovna šola Slovenj Gradec.

Za komentar glede odpovedi koncerta in novega termina smo prosili Hinka Kašnika, ki pravi: Načeloma je skupina Pop Design in Miran Rudan zadevo pripravljena ponoviti, z njimi se dogovarjamo za jesenski termin. Verjetno bomo morali še kaj spremeniti, dodati, da bo dogodek še malo bolj zanimiv tudi za najmlajše obiskovalce. Trenutno pač zadeva ni bila ljudem očitno dovolj privlačna, čeprav bi lahko šola s tem denarjem naredila veliko za naše otroke. Ne bomo pa zaradi tega obupali, naslednjič bo zagotovo boljše.”

Dogodki