Search
Close this search box.

Dobrodelni koncert: Pomagajmo gasilcem PGD Podgorje do novega vozila

V nedeljo, 12. maja, organizirajo gasilci PGD Podgorje dobrodelni koncert, na katerem bodo zbirali sredstva za nakup novega vozila.

Gasilci PGD Podgorje pri Slovenj Gradcu potrebujejo novo gasilsko cisterno, za nakup katere zbirajo sredstva na različne načine. Tokrat bodo del denarnih sredstev za novo pridobitev poskušali zbrati na dobrodelnem koncertu, ki bo 12. maja v Podgorju, kamor vabijo vse ljubitelje dobre glasbe in podpornike gasilcev.

O tem, da lahko gasilcem iz Podgorja pomagate pri zbiranju potrebnih sredstev za novo cisterno tudi vi, smo že pisali. Naj samo spomnimo, da so člani PGD Podgorje februarja začeli z akcijo zbiranja odpadnih kovin z namenom zagotoviti čim več denarnih sredstev za nakup nove cisterne in k sodelovanju pozvali širšo javnost, da jim z darovanjem odpadnih kovin pomaga zbrati prepotrebna sredstva, ki bi jim omogočila hitrejši nakup cisterne.

Do konec leta 2019 nameravajo zbrati dovolj denarja, da bodo lahko kupili podvozje, naslednje leto pa računajo še na nakup cisterne tudi ob pomoč MO Slovenj Gradec.

Na dobrodelnem koncertu, ki bo 12. maja ob 17.00 v KD Podgorje, bodo nastopili naslednji ansambli: Jureta Zajc, Banovšek, Glas, Posluh, Juhej, Škorpijoni, Vokalna skupina Trlice, Vrli muzikanti, Prisrčniki, Mladi korenjaki, Štravs in Trio Nejca Pačnika.

Tokrat pa so se odločili, da bodo v ta namen pripravili tudi dobrodelni koncert, ki ga bo povezoval Boris Dren, na njem pa bodo pobirali prostovoljne prispevke, ki jih bodo dodali k že zbranim sredstvom in tako tudi z vašo pomočjo prišli do nove cisterne. Zato vabljeni, da se jim na nedeljskem koncertu pridružite v čim večjem številu in po svojih zmožnostih pomagate gasilcem, ki so nam vedno na razpolago.

Na pomoč!

Dogodki

V nedeljo, 12. maja, organizirajo gasilci PGD Podgorje dobrodelni koncert, na katerem bodo zbirali sredstva za nakup novega vozila.