Search
Close this search box.

PGD Podgorje pri Slovenj Gradcu do nove cisterne z zbiranjem odpadnih kovin

Gasilci PGD Podgorje pri Slovenj Gradcu potrebujejo novo cisterno. Pri zbiranju potrebnih sredstev za novo pridobitev pa jim lahko pomagate tudi vi.

Kot so sporočili za javnost, so se odločili za akcijo zbiranja odpadnih kovin z namenom zagotoviti čim več denarnih sredstev za nakup nove cisterne. V kolikor imate doma odvečen kakšen kos kovine, ki je vam v napoto, so gasilci PGD Podgorje pri Slovenj Gradcu, pravi naslov za rešitev vaših težav. Hkrati pa boste z darovanjem odpadnih kovin pripomogli tudi hitrejšemu nakupu cisterne.

Gasilci vas prosijo, da jih o morebitnih darovanih odpadnih kovinah obvestite na 040 132 377 (Beno), da se boste dogovorili za prevzem oziroma odvoz. Po predhodni najavi je možna oddaja materiala tudi pri gasilskem domu ali demontaža enostavnejših komponent in jeklenih konstrukcij.

Ob tem so gasilci še povedali, da bo akcija trajala dve leti. Do konec 2019 nameravajo zbrati dovolj denarja, da bodo lahko kupili podvozje, naslednje leto pa računajo še na nakup cisterne tudi ob pomoč MO Slovenj Gradec. Na pomoč!

Dogodki