Search
Close this search box.

Danes odprto cepilno mesto v ZD Slovenj Gradec

Fotografija je simbolična

Iz SB Slovenj Gradec in ZD Slovenj Gradec so sporočili, da je danes med 8. in 20. uro na lokaciji ZD Slovenj Gradec odprto množično cepljenje.

“Ob pojavu novih različic SARS-CoV-2 in ponovnem povečevanju okužb je zaščita pred težjim potekom bolezni ali hospitalizaciji še toliko bolj nujna. Vsak od nas lahko pomembno prispeva k preprečevanju širjenja virusa in pripomore, da se bosta pouk in študij jeseni lahko odvijala v prostorih šol in fakultet ter varstvo otrok v vrtcih. Pomagajmo, da ohranimo, kot prihajajoča jesen, pisano družbeno življenje. Pri tem je najpomembnejše, da upoštevamo priporočena zaščitna ravnanja: vzdržujmo medosebno razdaljo vsaj 2 m, pravilno nosimo masko, poskrbimo za higieno rok, zmanjšajmo medosebne stike z drugimi in v primeru bolezni ostanimo doma. Predvsem pa, da se cepimo. S tem namreč izkazujemo skrb zase in za vse okoli nas.

Da v največji možni meri zaščitimo prebivalce pred virusom, smo združili moči v SB Slovenj Gradec in ZD Slovenj Gradec ter v skupnem sodelovanju danes, 27. 7. 2021, med 8. in 20. uro na lokaciji ZD Slovenj Gradec, omogočili odprto množično cepljenje.

Na cepilnem mestu bo možno cepljenje:

–          s cepivom Pfeizer/BioNTech,

–          s cepivom Janssen,

–          s cepivom AstraZeneca.

 Cepljenje bo potekalo v ZD Slovenj Gradec danes, 27. 7. 2021, med 8. in 20. uro. S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja.

Nalezimo se dobrih navad, cepimo se.

Dogodki