Search
Close this search box.

Člani in članice Zavoda Risa so pomahali poletju v slovo ob prijetnem druženju

Včeraj je potekalo prijetno druženje članov in članic samozagovorniških skupin. Skupaj so načrtovali nove risje podvige.

Večgeneracijski center Andeški hram jih je povezal v skupni aktivnosti, druženju članov in članic samozagovorniških skupin.

petek popoldne, 8. septembra 2023, so poletju v slovo pomahali in pozdravili jesen samozagovorniki in samozagovornice ter mentorice Zavoda Risa.

Priredili so srečanje in druženje. Ker so člani in članice kot testni bralci-svetovalci pomagali pri priredbi knjige Kdor se smeje, je junak v lahko branje, jim je avtorica knjige Boža Božena Lesjak podelila zaslužene avtorske izvode in posebna presenečenja.

Avtorica knjige dodaja: “Ko vidiš iskrico v očeh in pristen nasmeh na obrazu, začutiš, da si naredil nekaj dobrega in veš da si na pravi poti. Hvaležna sem za novo izkušnjo, ki sta mi jo omogočila Mocis in Zavod Risa.”

Knjiga je nastala v okviru študijskega krožka MOCIS Center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec Lahko berem lahko zgodbo. Skupaj so proslavili uspešno sodelovanje pri nastajanju knjige in načrtovali nove risje podvige.  Bilo je lepo in nepozabno popoldne, ki se ga bodo radi spominjali.

Vir: Zavod Risa

Dogodki

Včeraj je potekalo prijetno druženje članov in članic samozagovorniških skupin. Skupaj so načrtovali nove risje podvige.