Search
Close this search box.

Čas je za odkrivanja, potovanja, sodelovanje in nagrade

Na Uradu Vlade RS za komuniciranje pripravljajo nagradno igro v okviru vseslovenske kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija. Kampanjo so zasnovali pri Slovenski turistični organizaciji, urad pa v njej sodeluje kot partner.

“Vabimo vas, da si v tem posebnem letu vzamete čas za ustvarjanje lepih spominov, ki bodo vredni deljenja z vašimi najbližjimi še dolga leta kasneje, zdaj pa jih delite z nami. Z nami, ki prav tako radi odkrivamo našo deželo, ki smo veseli nasvetov popotnikov, športnih navdušencev in ljubiteljev dobre hrane.” so zapisali na uradu za komuniciranje ter dodali “Ko si vzamemo čas za odkrivanje Slovenije, za topel sprejem domačinov in okusno hrano, je čas za mojo Slovenijo.”

Nagradna igra poteka v več sklopih, ki so tematsko in časovno omejeni, nagrajence pa bodo izžrebali po izteku vsakega sklopa.

Kako poteka nagradna igra?

V nagradni igri sodelujete tako, da na Instagram profilu delite fotografije, ki ste jih ustvarili na potepanju po prelepi Sloveniji. Vaši foto utrinki vam lahko prinesejo številne nagrade znamke I feel sLOVEnia ter tudi druge posebne nagrade.

Prvi sklop poteka pred dnevom državnosti, zato na svojem Instagram profilu objavite fotografije, ki “budijo ponos na Slovenijo. Naj je to narava, kraj, simbol, oseba ali kaj drugega.” Ob tem morajte označiti profil @slovenia ter v objavi vključiti ključnika #mojaslovenija in #ifeelsLOVEnia.

Prvi tematski sklopi:

  • Čas je za mojo Slovenijo: 17.–26. 6. 2020
  • Čas je za odkrivanje Slovenije: 29. 6.–12. 7. 2020
  • Čas je za aktivno Slovenijo: 13. 7.–1. 8. 2020
  • Čas je za tvoje recepte: 3. 8.–23. 8. 2020
  • Čas je za po(ne)srečene trenutke: 24. 8.–7. 9. 2020

Več o nagradni igri si preberite tukaj.

VIR: Urad Vlade Republike Slovenije za komuniciranje

Dogodki