Božiček prihaja v Europark

Pred Europarkom vas pričakuje tudi praznični medvedek. (Foto: Bojan Mihalič)
  • Europark Maribor

Božiček je dobrodušen mož z rdečo-belo obleko in polno vrečo daril. Na božični večer obdari pridne otroke po vsem svetu. Spremljajo ga marljivi škratje, ki na severnem polu pridno izdelujejo igrače, in leteči jeleni, med katerimi je najbolj priljubljen rdečenosi jelenček Rudolf.

Čeprav ima Božiček pred najbolj čarobnim večerom v letu polne roke dela, bo v petek, 13. decembra, ob 17. uri obiskal mariborsko nakupovalno središče Europark. Otroci bodo lahko skupaj s prikupnim Snežnogodrnjavčkom zapeli, zaplesali in priklicali Božička. Da bo vzdušje še bolj čarobno, bo dobri mož vsem pridnim otrokom prinesel darila. Otroci bodo lahko tudi skočili v topli Božičkov objem, naredili prikupno fotografijo in mu zaupali skrite želje.

Nakupovalno središče Europark bo obiskal drugi dobri mož.

Najbolj čaroben čas v letu

V nakupovalnem središču Europark bo čarobno vzdušje trajalo še ves december. Obiskovalci se lahko sprehodijo po praznično okrašenih nakupovalnih ulicah in izberejo najlepša darila za letošnja praznična obdarovanja na božično-novoletnem sejmu in v številnih prodajalnah nakupovalnega središča. Da bodo vaša darila pod praznično smrečico še bolj zasijala, vam v Europarku vsa darila, nakupljena pri njih, do 24. decembra tudi brezplačno zavijejo.

Več informacij o prazničnem dogajanju v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je na voljo na Europarkovi spletni strani, prav tako si lahko na njihovi spletni strani ogledate odpiralne čase Europarka Maribor. Ob nedeljah namreč v času prazničnega decembra obratujejo vse do 17. ure.

Besedilo: Europark Maribor

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila