Search
Close this search box.

Bolšji sejem tudi v Slovenj Gradcu

Vljudno vabljeni na bolšji sejem, to nedeljo, 11. 8. 2019, ki bo od 9.00 ure dalje potekal na dvorišču stare Komunale v Slovenj Gradcu.

Različna slovenjgraška društva in organizacije so v želji, da ima tudi Slovenj Gradec svoj bolšji sejem, stopila skupaj in organizirale prvega v nizu.

To nedeljo, 11. avgusta vas od 9.00 ure dalje, kar 12 slovenjgraških društev in organizacij vabi na bolšji sejem, ki bo potekal na dvorišču stare Komunale, kjer ima velika večina sodelujočih društev tudi svoje prostore.

Bolšji, oziroma kramarski sejem, poleg nakupovanja rabljenih izdelkov ponuja tudi odprt prostor za druženje. In to je tudi razlog za organizacijo, izvemo od organizacijske ekipe, saj je “bolšjak poleg spodbude za ponovno uporabo izdelkov, s čimer posledično kreira bolj zavestno družbo, tudi odlična oblika komunikacije med vsemi deležniki”. 

Na bolšjem sejmu boste lahko kupili in prodali vsakršen, že uporabljen izdelek, od šivanke do avtomobila, obnovili garderobo, napolnili shrambo. In ne glede na to, ali boste kupili/prodali veliko, ali morda samo kakšno malenkost, ali pa se morda le sprehodili po bolšjem sejmu in tu in tam s kom poklepetali, si organizacijska ekipa upa trditi, da vas nedeljski utrip ne bo pustil ravnodušne. Prisrčno vabljeni!

Ne pozabite. V soboto v Slovenj Gradcu pripravljajo gin večer in street food, v nedeljo pa bo mesto zopet postalo igrišče

Vljudno vabljeni na bolšji sejem, to nedeljo, 11. 8. 2019, ki bo od 9.00 ure dalje potekal na dvorišču stare Komunale v Slovenj Gradcu.