Search
Close this search box.

Bo tokrat Korošica najbolj zaznamovala mesec na Valu 202? Glasujmo za Anito Šumer

Potem, ko ste poslušalci Vala 202 Anito Šumer izbrali za ime tedna na Valu 202, bo ta petek in v soboto potekalo glasovanje za »ime meseca«. Vsak mesec namreč poslušalci Vala 202 med imeni tedna izberejo kandidata, ki je najbolj zaznamoval mesec. Tako je med nominiranci za ime meseca tudi Anita Šumer.

Glasujete lahko s SMS-sporočilom na 1919, v spletni anketi in v živo na 01/475 22 02 v petek 11.00 in ob 18.00 ter soboto ob 12.00.

Glasovanje poteka preko telefonskih linij v eter Vala 202, in sicer je že potekalo danes, 2. avgusta, ob 11h in ob 18h ter v soboto, 3. avgusta, ob 12h. Glasovanje za ime meseca julija bo poleg telefonskih linij, potekalo tudi preko spletenega portala www.val202.si ter tudi s poslanimi SMS sporočili. Vsako poslano SMS sporočilo prispeva tudi 1 evro za socialno ogrožene otroke v okviru projekta Botrstvo.

Anita Šumer, avtorica knjige Drožomanija, ki je za prvo slovensko knjigo o peki z drožmi na izboru najboljših kuharskih knjig na svetu v Macau prejela nagrado za najboljšo knjigo o kruhu. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL5 na 1919.)

KANDIDATI POLEG ANITE SO:
  • Bronja Žakelj, pisateljica, ki je za svoj prvenec Belo se pere na devetdeset, eno najbolj branih knjig lanskega leta pri nas, prejela nagrado kresnik.
  • Renata Dacinger, urednica in voditeljica oddaje Ugriznimo znanost na TV Slovenija, ki jo je Združenje britanskih znanstvenih novinarjev v kategoriji video nagradilo s prvo nagrado.
  • Janko Petrovec, dopisnik RTV Slovenija iz Rima, ki je za svoj dokumentarni film Malta – temni obrazi skokovite gospodarske rasti prejel ugledno italijansko nagrado Cristiana Matano.
  • Petra Vladimirov, psihologinja in vzgojiteljica v Vzgojnem zavodu Kranj, ki se je z mladimi varovanci že petič zapored peš odpravila na več kot 170-kilometrsko pot iz Kranja do Pirana.)

Dogodki