Search
Close this search box.

Avto center Ravne postal Peugeotov prodajalec leta 2019 (FOTO)

Avto center Ravne na Koroškem ponovno postal Peugeotov prodajalec leta. To je že drugo priznanje zapored, kar po besedah Petra Stočka, direktorja AC Ravne, potrjuje dobro delo podjetja in jim daje zagon za delo tudi v prihodnje.

Podjetje se sicer ukvarja s prodajo novih vozil znamk Peugeot in Citroën, prodajo rabljenih vozil različnih znamk ter servisiranjem vozil.

Pri tem naj še omenimo, da se je podjetje po dobrih petih letih prodaje in servisiranja avtomobilov znamke Peugeot in Citroen, preselilo v nov, lasten večji salon. Na večjo in sodobno opremljeno lokacijo, ki omogoča boljše delovne pogoje in kvalitetnejše delo tako za kupce kot tudi za zaposlene. V AC Ravne pa je zaposlen tudi četrti najboljši mehanik v Sloveniji Robert Žnider, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

Na Facebook strani AC Ravne je direktor podjetja Peter Stočko zapisal: »S ponosom in z veseljem z vami delimo naš nov dosežek, postali smo Peugeot prodajalec leta 2019. Drugič zapored ter že kar tretjič v zadnjih štirih letih. Smo najboljši v prodaji vozil Peugeot v Sloveniji. Priznanje je vsekakor potrditev našega dobrega dela ter poštenega odnosa, ki ga imamo do naših kupcev. Na tem mestu iskrena zahvala vsem strankam, ki nam zaupate ter seveda velik hvala mojemu kolektivu za odlično delo.«

Iskrene čestitke tudi v imenu ekipe Koroških Novic.

Dogodki