37-letnik vlomil v župnišče, nato iz frizerskega salona ukradel denarnico, iz osebnega vozila pa denarnico, dvojna sončna očala in ročno uro

Med begom z vloma v župnišče v Celju je storilec iz sosednjega frizerskega salona ukradel denarnico, iz osebnega vozila, parkiranega v bližini, pa denarnico, dvojna sončna očala in ročno uro.
policija luči

V soboto, okoli 13. ure, so bili policisti obveščeni, da so pri vlomu v župnišče v Celju zalotili moškega, ki je uspel pobegniti. Iz prostorov župnišča je potem, ko je poškodoval dvojna vrata, ukradel nekaj gotovine in par drugih stvari. Med begom je skozi zadnja vrata vstopil še v bližnji frizerski salon in ukradel denarnico z gotovino, iz osebnega vozila parkiranega v bližini pa je ukradel še denarnico z gotovino, dvojna sončna očala in ročno uro.

Preberite tudi: Tatovi kradli kot srake. V Šmartnem pri Slovenj Gradcu neznani storilec povzročil za dobrih 5.000 € materialne škode

Osumljenega so celjski policisti nekaj pred 14. uro prijeli na Razlagovi ulici v Celju, mu odvzeli prostost in ga pridržali. 37-letnika so v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi storitve različnih kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru ter več cestnoprometnih prekrškov.

Zaradi vloma in tatvin ga bodo kazensko ovadili.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.